O Dan Bilzerian σε νέο σεξιστικό παραλήρημα για το #metoo – Τον βάζει στη θέση του ο Diplo

Αν ο επιχειρηματίας Dan Bilzerian είναι γνωστός για κάτι –πέρα από τα πάμπολλα λεφτά του – αυτό είναι σίγουρα η σεξιστική του συμπεριφορά.

Πολλές φορές στο παρελθόν δε, έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις με τον απαράδεκτο τρόπο που συμπεριφέρεται στις γυναίκες και μάλιστα πόσο καμαρώνει για αυτό.

Αντί λοιπόν να παραμείνει σιωπηλός μπροστά στο κίνημα #MeToo, το οποίο μιλάει για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχονται οι γυναίκες στο Holywood, αποφάσισε να εκφράσει δημόσια την άποψη του και κατάφερε να προκαλέσει ένα νέο «κύμα» οργής στα media.

This #metoo shit is getting out of control, guys getting their lives ruined over touching a girl’s back or hitting on someone. Fuck this country is getting soft

— Dan Bilzerian (@DanBilzerian) 27 Ιανουαρίου 2018

«Αυτό το σκατένιο #metoo είναι εκτός ελέγχου, τύποι βλέπουν τις ζωές τους να καταστρέφονται όταν αγγίζουν την πλάτη ενός κοριτσιού ή την πέφτουν σε κάποιον. Γα@@το αυτή η χώρα έγινε πολύ μαλακή».

Κρίνοντας από τους ανθρώπους που έχουν σχολιάσει το tweet, ο Bilzerian δεν έχει πολλούς υποστηρικτές σε αυτή τη συγκεκριμένη άποψη. Μεταξύ των πολλών που τον επέκριναν, o μουσικός παραγωγός Diplo ήταν μάλλον αυτός που τον αποστόμωσε με τον καλύτερο τρόπο.

«Αναρωτιέμαι γιατί κάποιος που έχει κλωτσήσει μια γυναίκα στο πρόσωπο, έχει σπάσει το πόδι μιας άλλης και πρέπει να πληρώνει μοντέλα για να του κάνουν παρέα, νιώθει νευρικός με αυτό το κίνημα».

wow i wonder why a person who has kicked a woman in the face, broken another’s leg, and has to pay models to hang out with him would feel nervous about this movement? https://t.co/xjxAoNYTpX

— Diplo (@_diplo_) 28 Ιανουαρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα