Masterchef 3: Πώς έζησε την τραυματική εμπειρία στο Μπατακλάν ο Παντελής – Γιατί εγκατέλειψε το Παρίσι

Δυναμικό ξεκίνημα έχει κάνει το Masterchef 3 κερδίζοντας με το καλημέρα τους τηλεθεατές, ενώ οι ανθρώπινες ιστορίες που έχουν ζήσει οι συμμετέχοντες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Από τις οντισιόν δεν λείπουν και οι ιστορίες που διηγούνται στους κριτές όσοι επισκέπτονται το πλατό του Masterchef την ώρα που ετοιμάζουν το φαγητό, με κάποιες μάλιστα να είναι δυσάρεστες.

Μια αυτές είναι και του 24χρονου Παντελή από την Κάλυμνο, που για τρία χρόνια ζούσε στο Παρίσι.

Σε ερώτηση του κριτή Σωτήρη Κοντιζά για ποιο λόγο αποφάσισε να εγκαταλείψει

το Παρίσι και να γυρίσει στην Ελλάδα, ο Παντελής εξομολογήθηκε πως είχε μια τραυματική εμπειρία στην Πόλη του Φωτός, η οποία του δημιούργησε πολλές ανασφάλειες και θέλησε να γυρίσει στην πατρίδα του, όπου αισθανόταν πιο ασφαλής.

Όπως είπε, ο ίδιος έζησε τον τρόμο και τη φρίκη των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου το 2015 στο Παρίσι, ένα τραγικό γεγονός που έχει μείνει αξέχαστο σε όλο τον κόσμο. Εκείνο το απόγευμα σημειώθηκε μια σειρά από βίαιες επιθέσεις, με την επίθεση στο Θέατρο Μπατακλάν να θρηνεί τα περισσότερα θύματα. Όπως εξομολογήθηκε ο Παντελής, το διαμέρισμά του ήταν απέναντι από το Μπατακλάν και έγινε μάρτυρας των πυροβολισμών, των τραυματισμών και του τρόμου.

Αφού μοιράστηκε την ιστορία του, ο Παντελής έφτιαξε ένα εξαιρετικό πιάτο με μακαρόνια που ενθουσίασε τους κριτές κερδίζοντας έτσι την ποδιά και το εισιτήριο για το επόμενο στάδιο του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα