LIVE Τζανακόπουλος: Ανυπόστατα τα σενάρια περί λήψης νέων μέτρων έως το 2018

Τους πολιτικούς συντάκτες ενημερώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, κυρίως στον τομέα των διαπραγματεύσεων.

Τα συλλυπητήρια εκ μέρους της κυβέρνησης στους συγγενείς των συγγενών του τραγικού δυστυχήματος του μοιραίας πτήσης εξέφρασε ανοίγοντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Χαρακτήρισε «θετική εξέλιξη την αναθεώρηση των προβλέψεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου του πρωτογενούς πλεονάσματος επτά φορές επάνω από την αρχική

πρόβλεψή του».

«Οι επιφυλάξεις του Ταμείου που προκάλεσαν και τις καθυστερήσεις ήταν αδικαιολόγητες», σημείωσε ο κ.Τζανακόπουλος.

«Κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και ορισμένα μέσα ενημέρωσης ότι συνεχίζουν το σήριαλ καταστροφολογίας» χαρακτηρίζοντας εκ νέου ανυπόστατα τα σενάρια περί λήψης νέων μέτρων έως το τέλος του προγράμματος.

«Πήραμε μία γεύση της πολιτικής του κ.Μητσοτάκη ότι θα υλοποιήσει τόσα και άλλα τόσα από αυτά που του ζητούν, ο οποίος εξήγγειλε ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ», σημείωσε.

«Στη Ν.Δ. δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να υπόσχονται πως θα υλοποιήσουν «τόσα και άλλα τόσα» από όσα παράλογα έχουν κατά καιρούς πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ευτυχώς για τη χώρα και την κοινωνία, έχουν αποφευχθεί μετά από επίπονες διαπραγματεύσεις», είπε και συμπλήρωσε, «η ΝΔ σήμερα δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα από τα θετικά μέτρα της συμφωνίας της 7ης Απριλίου».

«Εργαζόμαστε εντατικά για να καταλήξουμε άμεσα σε μία συνολική συμφωνία και να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση ενώ σταθερή μας θέση είναι τα χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα με μία ουσιαστική και βιώσιμη λύση στο θέμα του χρέους», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το altsantiri.gr μεταδίδει απευθείας την ενημέρωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα