LIVE: Ουρές στα εκλογικά κέντρα – Στην τελική ευθεία η εκλογική αναμέτρηση

Μικροπροβλήματα σε αρκετά εκλογικά κέντρα λόγω των τεσσάρων καλπών (ευρωεκλογές, περιφερειακές εκλογές, δημοτικές εκλογές, κοινοτικές εκλογές)Το υπουργείο Εσωτερικών έχει από νωρίς το πρωί της Κυριακής επικοινωνία με όλους τους δήμους της επικράτειαςΤα όποια προβλήματα με την απουσία μελών των εφορευτικών επιτροπών, είναι διαχρονικάΤο «έριξαν» όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί

Ομαλά εξελίσσεται σε γενικές γραμμές η εκλογική διαδικασία σε όλα εκλογικά κέντρα

της χώρας, ωστόσο σε αρκετά από αυτά σημειώνονται μικροπροβλήματα λόγω της τετραπλής κάλπης.

Αναλυτικότερα, οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 το πρωί της Κυριακής, ενώ η εκλογική διαδικασία θα ρίξει «αυλαία» στις 19:00 το απόγευμα και έκτοτε δεν θα γίνεται δεκτή καμία ψήφος. Ωστόσο, λόγω των τεσσάρων καλπών που έχουν στηθεί (ευρωεκλογές, περιφερειακές εκλογές, δημοτικές εκλογές, κοινοτικές εκλογές), σε αρκετά εκλογικά κέντρα έχουν σχηματιστεί ουρές.

Το υπουργείο Εσωτερικών έχει από νωρίς το πρωί της Κυριακής επικοινωνία με όλους τους δήμους της επικράτειας και είναι ενήμερο κάθε στιγμή για την εκλογική διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα εκλογικά κέντρα όλων των μεγάλων αστικών κέντρων έχουν τοποθετηθεί δίπλα στον δικαστικό αντιπρόσωπο δύο γραμματείς για τη διευκόλυνση του έργου του. Τα όποια προβλήματα με την απουσία μελών των εφορευτικών επιτροπών, είναι διαχρονικά και συμβαίνουν σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες μέχρι σήμερα.

Το «έριξαν» όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί

Από νωρίς το πρωί πέρασαν από τις κάλπες ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στην Κυψέλη, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κηφισιά, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στον Νέο Κόσμο, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στη Νέα Ιωνία, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στο Χαϊδάρι, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στα Πατήσια και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στη Γλυφάδα.

Παρακολουθήστε ζωντανά από το altsantiri.gr όλες τις εξελίξεις στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου:

Keywords
Τυχαία Θέματα