Εκδήλωση του Ομίλου Υγεία για «το χθες, το σήμερα και το αύριο της καρδιάς» (video)

Μεγάλη εκδήλωση, η οποία είχε ως στόχο την ενημέρωση του κοινού για όλα τα ζητήματα των παθήσεων της καρδιάς, πραγματοποιήθηκε από τον όμιλο Υγεία, μέλος της MIG, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κορυφαίοι στον τομέα τους επιστήμονες ανέπτυξαν «το χθες, το σήμερα και το αύριο της καρδιάς στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ», ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Ομίλου, Θανάσης Παπανικολάου και ο Ανδρέας Καρταπάνης, Δ.Σ. του Ομίλου.

Οι ομιλητές:

Αθανάσιος Πιπιλής
Καρδιολόγος, Διευθυντής

Α’ Καρδιολογικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ

Στρατής Παττακός
Καρδιοχειρουργός, Διευθυντής Β’ Καρδιοχειρουργικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ

Κωνσταντίνος Σπάργιας
Καρδιολόγος, Διευθυντής Τμήματος Διαδερμικών Βαλβίδων ΥΓΕΙΑ

Αφροδίτη Τζίφα
Παιδοκαρδιολόγος και Καρδιολόγος Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων, Διευθύντριας Κλινικής Παιδοκαρδιολογίας & Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων ΜΗΤΕΡΑ

Αυξέντιος Καλαγκός
Καρδιοχειρουργός, Διευθυντής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής Παίδων και Ενήλικων Συγγενών Καρδιοπαθειών ΜΗΤΕΡΑ

Ο Ομιλος ΥΓΕΙΑ, μέλος του Ομίλου MIG, παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα από το στάδιο της πρόληψης έως και τη θεραπεία ασθενών με συγγενείς και επίκτητες καρδιοπάθειες.

Επιπλέον, στις εξειδικευμένες ιατρικές δομές του Τομέα Καρδιά, γίνεται κλινική και εργαστηριακή παρακολούθηση για τις παθήσεις της καρδιάς από την εμβρυϊκή ηλικία έως την ενήλικη ζωή.

Η εξειδικευμένη καρδιολογική- καρδιοχειρουργική του Υγεία διαθέτει από πλέον οργανωμένα τμήματα απεικόνισης, καρδιολογίας-επεμβατικής καρδιολογίας και καρδιοχειρουργικής, τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό, η μοναδική στην Ελλάδα υβριδική χειρουργική αίθουσα και κορυφαίο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα