Kara Sevda: Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων στις 15 Ιουλίου στον ΣΚΑΙ (video)

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Kara Sevda κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Η σειρά προβλήθηκε στο Mega με τον πρώτο κύκλο επεισοδίων και σταμάτησε. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη συνέχεια και το φινάλε της σειράς.

Μετά την επίθεση στον Εμίρ, ο Κεμάλ συλλαμβάνεται και οδηγείται στο κρατητήριο. ενώ οι γιατροί την ίδια ώρα δίνουν μάχη για να κρατήσουν

στη ζωή τον Εμίρ. Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ αποφασίζει να φύγει μακριά απ’ όλους προκειμένου να σώσει το παιδί της, ενώ ο αστυνόμος που ερευνά την «αυτοκτονία» του Οζάν ανακαλύπτει τις φωτογραφίες του Εμίρ και της Ζεϊνέπ. Η Νιχάν ξυπνάει στο νοσοκομείο… Αμέσως βγάζει τους ορούς και κατευθύνεται προς το νεκροτομείο.

Η Νιχάν βάζει το χέρι του νεκρού αδελφού της στην κοιλιά της και λέει: «Είχα προαίσθημα ότι ήμουν έγκυος, το ένιωθα, γι’ αυτό πήγα στη γιατρό… Μετά έφυγα και ένιωσα το μωρό, γίναμε ένα εκείνη τη στιγμή! Μετά είδα το κορίτσι που πουλάει τα χαρτομάντιλα και σκέφτηκα πως πρέπει να το πω οπωσδήποτε στον Κεμάλ. Περπατούσα και ένα παράξενο συναίσθημα μέσα μου…». Ξαφνικά βλέπει το σημάδι στο λαιμό του αδελφού της και μέσα στην παράνοια αρχίζει να τον κουνάει για να σηκωθεί και φωνάζει: «Γιατι είσαι τόσο κρύος; Πάμε να φύγουμε! Σήκω! Κάνει κρύο εδώ μέσα, σήκω! θα παγώσει! Αν δεν μπορείς να περπατήσεις θα σε κρατήσω εγώ. Ξύπνα, Οζάν! Σήκω, αδελφέ μου».

Ανήσυχοι οι γιατροί τη βγάζουν έξω. Μια νοσοκόμα βάζει τη σοκαρισμένη Βιλντάν να καθίσει. «Μαμά, έχουν τον Οζάν εκεί μέσα! Πρέπει να τον πάρουμε! Πού είναι ο μπαμπάς. Πού είναι να έρθει να πάρουμε τον Οζάν;», λέει η Νιχάν, η βέρα του Οντέρ πέφτει από τα χέρια της Βιλντάν και η Νιχάν την παίρνει στα χέρια της. Η Βιλντάν δεν μιλάει και η Νιχάν καταλαβαίνει τους έχασε και τον πατέρα της!

Την επόμενη μέρα πραγματοποιείται η δίκη για τον Κεμάλ και η Νιχάν εμφανίζεται ms μάρτυρας υπεράσπισης του Εμίρ: «Ονομάζομαι Νιχάν Κοζτζούογλου και ορκίζομαι να πω την αλήθεια! Εμπιστευτείτε την τιμιότητά μου, άλλωστε αυτό θα ήθελε και ο κύριος Κεμάλ, που για εκείνον η τιμιότητα είναι αν πράγματι ο σύζυγός της είχε κόντρα με τον Κεμάλ και εκείνη το επιβεβαιώνει.

«Λόγω τnς δουλειάς είχαν κόντρα;», τη ρωτάει και εκείνη απαντάει: «Οχι, εξαιτίας μου! Εκανα κι εγώ πολλά λάθη εκείνο το διάστημα και μετά ο θυμός και το μίσος του κυρίου Κεμάλ για το σύζυγό μου ολοένα και μεγάλωνε.

Είχαμε υποψίες πως η αδελφή του και ο Εμίρ είχαν σχέση. Το είχαμε συζητήσει με τον κύριο Κεμάλ και γι ’ αυτό το λόγο είχε βγάλει όπλο εναντίον του Εμίρ». Τότε ο δικηγόρος του Εμίρ τη ρωτάει αν θα μπορούσε ο Κεμάλ να πυροβολήσει τον Εμίρ και εκείνη το παραδέχεται: «θα μπορούσε». Ο Κεμάλ δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία της αγαπημένης του. Ο δικαστής αποφασίζει την προφυλάκισή του. Ο Κεμάλ ρωτάει τη Νιχάν γιατί το έκανε αυτό και εκείνη του απαντάει ψυχρά: «Είπα όλη την αλήθεια. Το όφειλα σε όσους πέθαναν. Το όφειλα και σ’ εσένα» «Με ξεχρέωσες», της λέει με πίκρα και οδηγείται στις φυλακές. Στο μεταξύ. η Ζεϊνέπ ετοιμάζεται να φύγει με το λεωφορείο όταν την πιάνουν αφόρητοι πόνοι και οδηγείται στο νοσοκομείο.

Εκεί μαθαίνει πως έχασε το παιδί της και συγκλονίζεται. Την ίδια ώρα, η Λεϊλά πάει να πάρει τη Βιλντάν από το νοσοκομείο και εκείνη πέφτει στην αγκαλιά της. Παράλληλα, ο Εμίρ ξυπνάει και ανακαλύπτει πως θα έχει για πάντα πρόβλημα με το πόδι του. Συγχρόνως μαθαίνει για τον Οζάν και τον Οντέρ και ξέρει πως πια χάνει όλη του δύναμη πάνω στη Νιχάν. Τηλεφωνεί στη Νιχάν και της λέει πως γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της. Εκείνη είναι αποφασισμένη να φύγει μα-μια αξία πάνω απ’ όλα». Ο δικαστής τη ρωτάει κριό και να κάνει μια νέα αρχή.

Η τελευταία της επίσκεψη είναι στη φυλακή στον Κεμάλ, όμως εκείνος αρνείται να τη συναντήσει. Βγαίνοντας έξω, οι δημοσιογράφοι τη ρωτούν επίμονα για την εγκυμοσύνη της. Εκείνη λέει: «Είναι αλήθεια πως με τον Εμίρ περιμένουμε παιδί». Οταν ο Κεμάλ το μαθαίνει αυτό ορκίζεται εκδίκηση, ενώ στο μυαλό του τριγυρίζει ακόμα η εικόνα της νύχτας που πέρασε εκείνη με τον Εμίρ. Δεν ξέρει όμως πως αυτό δεν έγινε ποτέ και έτσι είναι σίγουρος ότι το παιδί είναι του Εμίρ. Κι ενώ ο Κεμάλ βρίσκεται στην απομόνωση ύστερα από εντολή του Γκαλίπ, η Λέιλά τον επισκέπτεται κι εκεί γνωρίζει τον συγκρατούμενο του Κεμάλ, τον Αϊχάν. Η μέρα της φυγής έχει φτάσει και η Νιχάν φεύγει μέσω Ελλάδας για την Αγγλία με άλλη ταυτότητα.

Οι μήνες περνούν και η Νιχάν γεννάει ένα όμορφο κοριτσάκι. Παράλληλα, ο Εμίρ δίνει συνέντευξη και λέει: «Αύριο η Νιχάν θα επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη με το παιδί μας». Η Νιχάν γυρίζει σπίτι της από τη δουλειά και βρίσκει την νταντά αναίσθητη και το μωρό εξαφανισμένο. Καταλαβαίνει πως ο Εμίρ πήρε το μωρό της και του τηλεφωνεί: «Παίρνω το πρώτο αεροπλάνο και έρχομαι να πάρω την κόρη μου», του λέει. Μετά από ώρες η Νιχάν επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη και πάει στην εταιρεία του Εμίρ με άγριες διαθέσεις: «Πού είναι η κόρη μου;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος κάνει δήθεν τον ανήξερο. «Αν τολμήσεις να πειράξεις έστω και μία τρίχα τnς…», του λέει και τον πιάνει από το πρόσωπο.

Εκείνος ήρεμος της απαντάει: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να πληγώσω τη γυναίκα μου και την κόρη μου». Η Νιχάν βγαίνει εκτός εαυτού και του λέει να μην την αποκαλεί «κόρη του» και πάει στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί καβγαδίζει με τον αστυνομικό και την κλείνει στο κελί. Ο Εμίρ τη βγάζει, αλλά της λέει: «θα γυρίσεις πίσω σ’ εμένα». Εκείνη όταν επιστρέφει στην έπαυλη βάζει φωτιά και λέει στον Εμίρ: «Το επόμενο που θα αγοράσεις θα του βάλω φωτιά μ’ εσένα μέσα». «Τη μέρα που θα πεθάνω θα χάσεις το παιδί σου για πάντα! θα κάνω τη ζωή σου κόλαση. Η ζωή της κόρης σου είναι στα χέρια σου», της λέει ο Εμίρ και εκείνη του λέει πως θα πάρει την κόρη της από εκείνον. «Μόνο αν σου τη δώσω! Δεν μπορεί κανείς στον κόσμο εκτός από μένα να σε βοηθήσει». της απαντάει.

Keywords
Τυχαία Θέματα