International Champions Cup: Εκτός… Αμερικής η Γιουβέντους – «Σύγκρουση» Ρεάλ και Ατλέτικο πρώτη φορά εκτός Ευρώπης

Και το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι «καυτό» με τους αγώνες του International Champions Cup, διοργάνωση για την οποία ανακοινώθηκε την Τετάρτη (27/7) το πρόγραμμα από την οργανωτική επιτροπή και επιβεβαιώθηκε ότι η Γιουβέντους δεν θα παίξει τελικά στην Αμερική λόγω του… Ρονάλντο.

Κατά τα άλλα, εκτός Ευρώπης θα «μεταφέρουν» για πρώτη φορά την αντιπαλότητά τους, Ρεάλ και Ατλέτικο. Το μαδριλένικο ντέρμπι στις 26/07 στο «MetLife Stadium» του Νιου Τζέρσεϊ,

είναι ένα από τα 18 ματς που θα δώσουν οι 12 ομάδες στις ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία στην 7η χρονιά της διοργάνωσης.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για βιασμό από αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόρκα στο Λας Βέγκας έχουν επιπτώσεις και σε αγωνιστικό επίπεδο για τη Γιουβέντους. Η «γηραιά κυρία» δεν θα αγωνιστεί στις ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι για το International Champions Cup, κάτι που είχε αναφέρει πριν από μερικές ημέρες η «New York Times».

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν θα βρεθεί σε αμερικανικό έδαφος, προκειμένου να κρατήσει τον πορτογάλο σούπερ σταρ μακριά από τις ΗΠΑ αυτό το έτος, εξαλείφοντας έτσι τον κίνδυνο οι αρχές να τον σταματήσουν, ως μέρος έρευνας για εικαζόμενη παραβίαση.

Να αναφέρουμε ότι οι υπόλοιπες ομάδες που θα συμμετέχουν είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Άρσεναλ, Γιουβέντους, Ρόμα, Ίντερ, Μπάγερν, Μπενφίκα και η μεξικάνικη Τσίβας ντε Γκουανταλαχάρα. Ρόμα και Τσίβας θα δώσουν τον εναρκτήριο αγώνα στις 16/07 (θα τελειώσει στις 10 Αυγούστου) στο Σικάγο, ενώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ θα κάνουν σέντρα στην Ασία στις 20/07 στο Εθνικό Στάδιο της Σινγκαπούρης.

The 2019 International Champions Cup schedule is here! pic.twitter.com/HQsqkfDcct

ESPN FC (@ESPNFC) 27 Μαρτίου 2019

The International Champions Cup for this summer has been announced!! #ICC2019 pic.twitter.com/ZLeU5FpbQv

Rey (@ReyLaMadrid) 27 Μαρτίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα