Για τρία χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ – Θα είναι ο επόμενος… Φέργκιουνσον;

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να… μονιμοποιείται στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά μετά την πρόκριση στο Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, έγιναν πραγματικότητα, καθώς η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» επιβράβευσε τον νορβηγό τεχνικό και ανακοίνωσε την Πέμπτη (28/3) την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας.

Ο πρώην άσος της αγγλικής ομάδας από τότε που έκατσε στον

πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο την ομάδα και με απολογισμό 14 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 19 αναμετρήσεις, έφερε νέο αέρα στο «Ολντ Τράφορντ» και οδηγεί την αγαπημένη του ομάδα από επιτυχία σε επιτυχία. Σε μία χρονιά που έμοιαζε χαμένη, ο Σόλσκιερ αντικατέστησε τον Ζοσέ Μουρίνιο και η ομάδα επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ψάχνει να βρει, άλλωστε, τον επόμενο προπονητή που θα μείνει για χρόνια στον πάγκο της, όπως είχε γίνει και με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον και στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζει και μεταγραφές, ώστε να ενισχύσει την ομάδα. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί επιλογή του σκωτσέζου τεχνικού, ο οποίος ήξερε καλά τον Νορβηγό από την εποχή που τον είχε παίκτη. Να θυμίσουμε ότι και ο Ντέιβιντ Μόγιες μ’ αυτή την προοπτική είχε έρθει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας υπογράψει το 2013 συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας. Τώρα ο Σόλσκιερ υπέγραψε τριετές με την ελπίδα να μείνει πολλά χρόνια στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, έχοντας δείξει από τη Μάλμε ότι μπορεί να τα καταφέρει και ως προπονητής.

Ole’s at the wheel! We can confirm that Ole Gunnar Solskjaer has been appointed as #MUFC manager.

Manchester United (@ManUtd) 28 Μαρτίου 2019

«Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα αισθάνθηκα ότι πραγματικά βρίσκομαι στο σπίτι μου. Ήταν τιμή μου που έπαιξα ως ποδοσφαιριστής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα εδώ στα τμήματα υποδομής. Οι πρόσφατοι μήνες είναι φανταστικοί και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους με τους οποίους συνεργάζομαι. Είναι η δουλειά των ονείρων μου…», δήλωσε σχετικά ο 48χρονος προπονητής.

Να θυμίσουμε ότι μετά τον θρίαμβο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Παρίσι ο σερ Άλεξ Φέργκιουνσον και ο Ερίκ Κοντονά πανηγύρισαν μαζί με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στα αποδυτήρια. Ο νορβηγός τεχνικός έχει… μυστικό στην επιτυχία του και αυτό «κρύβεται» σε σημειώσεις από τον… Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Σημειώσεις που κρατούσα από την εποχή που ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ole’s United through and though. #MUFC

Keywords
Τυχαία Θέματα