H Lamborghini γιορτάζει τις 10.000 Huracan

H ιταλική εταιρεία γιορτάζει τις 10.000 Huracan καθώς η τελευταία βγήκε από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της στη Sant’Agata.

To επετειακό αυτοκίνητο είναι μια Huracán Performante, στο χρώμα Verde Mantis, και θα το πάρει στα χέρια του κάποιος Καναδός. Η Huracan βρίσκεται κάτι παραπάνω από τρία χρόνια στην αγορά, και με το νούμερο αυτό σημαίνει πως θα σπάσει γρήγορα το ρεκόρ

της Gallardo, η οποία μέσα στα 11 χρόνια που βρισκόταν στη παραγωγή κατασκευάστηκε σε 14.022 μονάδες.

A new record for Huracán! The 10,000th model has just rolled off the Lamborghini production line. This Huracán Performante boasts the same Verde Mantis green as the GT3 model that triumphed at the Daytona 24 Hours. https://t.co/9CUKlsHJSp #LamborghiniHuracan #HuracanPerformante pic.twitter.com/LlcgVnLl85

Lamborghini (@Lamborghini) 13 Μαρτίου 2018

Παρότι το αυτοκίνητο είναι σχετικά «καινούριο», έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον αντικαταστάτη του. O CEO της Lamborghini, Stefano Domenicali, έχει δηλώσει ότι ο αντικαταστάτης της Huracan θα κυκλοφορήσει το 2022, και θα διαθέτει plug-in υβριδικό σύνολο.

Ο Reggiani είπε, επίσης, ότι η Lamborghini έχει δεσμευτεί να προσφέρει τα supercars του σε τετρακίνητες και πισωκίνητες εκδόσεις. Ωστόσο, η Lamborghini δεν θα ακολουθήσει τα βήματα της BMW M5, και να προσφέρει τετρακίνητο σύστημα μετάδοσης, που να μπορεί να μετατραπεί σε πισωκίνητο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πηγή: Autotriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα