Κινδυνεύει με τετραπλή αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βαδίζει ολοταχώς για τετραπλή αφαίρεση βαθμών εξαιτίας των προσφυγών Βέμερ, Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ που εκδικάστηκαν την Τετάρτη και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να πάρει αναβολή για καμία από τις τέσσερις υποθέσεις που εκδικάζονταν μετά τις προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών του. Οι «πράσινοι» συνολικά οφείλουν στον γερμανό μπακ 600.000 ευρώ, στον γκανέζο αμυντικό μέσο περίπου 500.000 ευρώ, στον αργεντινό επιθετικό 100.000 ευρώ

και στον ισπανό στράικερ περίπου 50.000 ευρώ.

Οι υποθέσεις εκδικάστηκαν κανονικά και σε όλες ο Παναθηναϊκός αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών. Ο κίνδυνος, πλέον, είναι τετραπλός και να υπενθυμίσουμε πως στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών προβλέπεται υποβιβασμός.

Ωστόσο οι αποφάσεις αναμένονται σε μία εβδομάδα από σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα έχει τον χρόνο να βρει εξωδικαστικές λύσεις. Στο «πράσινο στρατόπεδο», πάντως, δεν ανησυχούν και τονίζουν πως θα βρεθεί λύση σε όλες τις περιπτώσεις.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η ποινή επιβάλλεται μετά τη διεξαγωγή του πρώτου χρονικά παιχνιδιού, που μετά την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι στις αρχές Απριλίου. Από την ημέρα της επιβολής της ποινής, οι «πράσινοι» έχουν περιθώριο τριών ημερών για να δώσουν τα οφειλόμενα στους ποδοσφαιριστές.

Πηγή: Gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα