Formula 1: Τα συγχαρητήρια του Φέτελ στον Χάμιλτον και η αξία της κίνησης του γερμανού πιλότου (εικόνες – video)

Το Γκραν Πρι στο Μεξικό μόλις έχει τελειώσει. Οι παλμοί είναι ακόμα πολλοί… Ο Σεμπάστιαν Φέτελ βλέπει τον μεγάλο του αντίπαλο (Λιούις Χάμιλτον) να πανηγυρίζει με τον κόσμο την κατάκτηση του στέμματος στους οδηγούς και να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής για το 2018, με τον γερμανό να έχει τερματίσει 3ος, ενώ ο βρετανός πιλότος ήταν 4ος. Ο Φέτελ έκανε μια απίθανη κίνηση και έδωσε συγχαρητήρια και στους ανθρώπους της Mercedes.

Ο οδηγός της Ferrari

πριν ανέβει στο βάθρο έκανε μια κίνηση με μεγάλη αξία. Άφησε τις… δηλώσεις πρώην πιλότο, Ντέιβιντ Κούλθαρντ, που… εκτελούσε χρέη δημοσιογράφου και πήγε να συνεχάρη τον μεγάλο αντίπαλό του.

Σε μια στιγμή που ο Χάμιλτον κατακτούσε το στέμμα για 5η φορά-μετά τους Μίκαελ Σουμάχερ και Χουάν Μανουέλ Φάντζιο-αφήνοντας τον Σεμπάστιαν Φέτελ στους… 4, ο γερμανός πιλότος έδωσε τα συγχαρητήρια του στον πρωταθλητή.

Ο συνδιεκδικητής του τίτλου, ο Σεμπάστιαν Φέτελ της Ferrari παραδέχθηκε πως ο 33χρονος Βρετανός κατέκτησε δίκαια τον τίτλο και τόνισε πως την επόμενη σεζόν θα διεκδικήσει αυτός το «στέμμα» του πρωταθλητή. «Του αξίζουν συγχαρητήρια. Πιστεύω πως οδήγησε εξαιρετικά όλη τη σεζόν και άξιζε την κατάκτηση του τίτλου. Του είπα και προσωπικά πως δικαιούνταν ξανά τον τίτλο. Κατέκτησε πέντε φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα κι αυτό από μόνο του λέει πολλά για την αξία του. Του είπα πως πρέπει να συνεχίσει με το ίδιο πάθος, αν και πιστεύω πως τη νέα σεζόν θα είμαι εγώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής», τόνισε σχετικά ο γερμανός πιλότος.

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 τις χρονιές 2008, 2014, 2015, 2017 και 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα