Έλιωσε… στην προπόνηση με τον Ναδάλ ο Τσιτσιπάς – Ακαδημία στο Μεξικό δημιουργεί ο ισπανός τενίστας (εικόνες)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς προπονείται με θρύλο του τένις. Ο έλληνας πρωταθλητής του τένις ξεκίνησε την προετοιμασία του για το τουρνουά Rolex Masters που διεξάγεται στο Παρίσι και στο πλαίσιο της προπόνησης του δημοσίευσε μια φωτογραφία στο «Twitter», μαζί με τον… Ράφα Ναδάλ. Οι δύο αθλητές γυμνάστηκαν μαζί για δύο ώρες ενόψει της συμμετοχής τους στο τουρνουά του Παρισιού. Με τον Τσιτσιπά να ποζάρει ευτυχισμένος δίπλα στον ισπανό τενίστα, με τον οποίο έχουν παίξει αντίπαλοι, αγωνίστηκαν, άλλωστε, στον

τελικό του «Rogers Cup» στον Καναδά.

Getting prepared for the @RolexPMasters with @RafaelNadal.

A solid two hour practice session with drills and points. pic.twitter.com/0n47t6kQoh

— Stefanos Tsitsipas (@StefTsitsipas) 29 Οκτωβρίου 2018

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι δύο χρόνια μετά το άνοιγμα της «Ακαδημίας Rafa Nadal» στην Μαγιόρκα, ο διάσημος ισπανού τενίστα αποκτά τμήματα υποδομής και στο εξωτερικό. Βλέπετε, τον επόμενο μήνα θα λειτουργήσει ακαδημία τένις σε τουριστικό συγκρότημα της ξενοδοχειακής αλυσίδας Palladium, στο Κανκούν του Μεξικού. Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν οκτώ γήπεδα τένις (πέντε εξωτερικά και τρία εσωτερικά), γήπεδο padel, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 7X7, γυμναστήριο κι ένα μουσείο.

Rafa Nadal inaugurará en el mes de noviembre en Cancún su primera Academia en el extranjero https://t.co/tRq3TtNLPi pic.twitter.com/MJCi3zi1hW

— La Jugada Financiera (@LaJugadaF) 24 Οκτωβρίου 2018

«Έχει γίνει πολύ σημαντική δουλειά. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τις ζωές των 120 νέων που βασίζονται σε εμάς για να βελτιώσουν όχι μόνο το επίπεδο του τένις, αλλά και να γίνουν καλύτεροι προσωπικά», δήλωσε ο Ναδάλ και συμπλήρωσε: «Εμείς προσπαθούμε να απαντήσουμε θετικά στις οικογένειες, τονίζοντας ότι η εμπιστοσύνη τους μάς αξίζει».

Να θυμίσουμε ότι o Ράφα Ναδάλ συγκίνησε πρόσφατα με την βοήθεια που πρόσφερε στους συμπατριώτες του στη Μαγιόρκα, όταν η γενέτειρά του «χτυπήθηκε» από πλημμύρες.

Ο έλληνας πρωταθλητής θα είναι το νο 1 του ταμπλό στο Next Gen ATP Finals του Μιλάνου. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την εκπληκτική πορεία που διέγραψε φέτος, βρέθηκε με ευκολία στην τελική 8άδα με τους πιο βελτιωμένους νέους τενίστες για το 2018.

Nadal abrirá una Academia en Cancún https://t.co/pXmvcikwPM pic.twitter.com/XevGJAHewn

— Maraton Mexico (@MaratonMex) 24 Οκτωβρίου 2018

Rafael Nadal anunció que en noviembre inaugurará una filial de su academia en Cancún, Mexico

Keywords
Τυχαία Θέματα