Fiat: Το ανανεωμένο 500Χ είναι σικάτο και περιπετειώδες (εικόνες – video)

Η ώρα της αναβάθμισης ήρθε και για το Fiat 500X. Το b-SUV της Fiat, συγγενές του «ομόσταβλου» Jeep Renagade, στη νέα του εκδοχή ξεχωρίζει χάρη στα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, αλλά και το φρεσκαρισμένο εσωτερικό.

Ο νέος σχεδιασμός ειδικότερα τονίζει τους δύο χαρακτήρες του 500Χ: τον αστικό, που του επιτρέπει να κινείται με άνεση στις δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες χάρη στην ευελιξία και την υψηλή θέση οδήγησής του, και τον περιπετειώδη, που του επιτρέπει να αποτελεί το ιδανικό όχημα για εντός και εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, αλλά ευρύχωρο εσωτερικό και μεγάλο χώρο αποσκευών, οι επιβάτες απολαμβάνουν ένα ευχάριστο περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται από τα ποιοτικά υλικά, το υψηλού επιπέδου φινίρισμα και τις πρακτικές λύσεις αποθήκευσης.

Σε επίπεδο μηχανικών συνόλων, για πρώτη φορά με το νέο 500Χ παρουσιάζεται η νέα γενιά τρικύλινδρων (1.000 κ.εκ.) και τετρακύλινδρων (1.300 κ.εκ.) τούρμπο κινητήρων βενζίνης της Fiat με πολύ καλή απόδοση (120 και 150 ίππους αντίστοιχα), αξιοσημείωτη οικονομία καυσίμου, αλλά και χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Έμφαση έχει δοθεί εξάλλου στα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων, όπως: αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, σύσταση ορίου ταχύτητας, σύστημα διόρθωσης πορείας. Τα Fiat 500X θα είναι διαθέσιμα με το πλέον σύγχρονο σύστημα συνδεσιμότητας, Uconnect, με οθόνη αφής HD επτά ιντσών.

Η γκάμα των εκδόσεων παρουσιάζεται με δύο τύπους αμαξωμάτων και τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (Urban, City Cross και Cross). Θα βρίσκεται στις εκθέσεις από τα τέλη του μήνα 2018, ενώ είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελίες στο Δίκτυο Ολοκληρωμένων Συγκροτημάτων της FCA Greece με τιμές που ξεκινούν από τις 16.900 ευρώ.

Mighty little Fiat 500 Abarth https://t.co/6yEsBaZCWt

— Formula1 Geek (@FormulaOneGeek) 25 Σεπτεμβρίου 2018

Do you need a new car?

Take a look at the Fiat 500 1.2 Lounge for ONLY £169 Per Month & 3 Years Free Servicing – Saving you £199!

NOW AVAILABLE NOW WITH 0% APR

Take a look: https://t.co/jj6awpFzoQ pic.twitter.com/Xsm82VluPh

— Desira Group (@desiragroup) 25 Σεπτεμβρίου 2018

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα