Europa League: Κόντρα στη Σεν Γκάλεν η ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό – Έμαθαν… αντιπάλους και οι Άρης, ΟΦΗ

Τη χειρότερη δυνατή κλήρωση είχε η ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Όπως προέκυψε από τη διαδικασία που έγινε στη Νιόν, η Ένωση θα ταξιδέψει στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει τη Σεν Γκάλεν, στις 24 Σεπτεμβρίου, σε ένα νοκ-άουτ αγώνα με «έπαθλο» την πρόκριση στα play offs της διοργάνωσης. Έμαθαν αντιπάλους και οι Άρης,

ΟΦΗ, εφόσον περάσουν τα εμπόδια τους στον β’ προκριματικό γύρο, δηλαδή την Κόλος Κοβαλίβκα και τον Απόλλωνα Λεμεσού αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, στην Κροατία θα ταξιδέψει ο Άρης για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον πρώτα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ουκρανικής Κόλος Κοβαλίβκα. Εάν προκριθούν οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν στις 24/09 εκτός έδρας τη Ριέκα, διεκδικώντας μία θέση στα play offs της διοργάνωσης.

Τη σουηδική Χάμαρμπι ή την πολωνική Λεχ Πόζναν θα αντιμετωπίσει, από την πλευρά του, ο ΟΦΗ στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, αν φυσικά ξεπεράσει νωρίτερα το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού. Η κρητική ομάδα κληρώθηκε να είναι γηπεδούχος (όπως και στον β’ προκριματικό) σε αυτό το νοκ-άουτ ματς, που θα γίνει στις 24/9 και θα «στείλει» το νικητή στα play offs της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα