Erick Morillo: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του ο δημιουργός του «Ι like to Move It Move It»

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο του μουσικό και dj Erick Morillo.

Ο 49χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από αστυνομικούς καθώς είχαν δεχτεί μια ανώνυμη κλήση. Ο θάνατός του συνέβη ένα μήνα μετά από κατηγορίες που δέχτηκε για σεξουαλική κακοποίησε μιας γυναίκας με την υπόθεση να βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Την Παρασκευή θα έπρεπε παραστεί σε ακροαματική διαδικασία. Τον κατηγορούσε η συγκεκριμένη γυναίκα πως την κακοποίησε τον περασμένο Δεκέμβρη κάτι που ο ίδιος αρνούνταν κατηγορηματικά.

Ποιος ήταν

ο Erick Morillo;

Γεννημένος το 1971 στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένος στην Κολομβία η λέξη ρυθμός έγινε συνώνυμο της καθημερινότητάς του από μικρή ηλικία.

Όταν ήταν 11 ετών επέστρεψε στις ΗΠΑ και στις γειτονιές του Νιου Τζέρσεϊ όπου άρχισε σιγά – σιγά να μυείται στα μυστικά της χάουζ, του νέου μουσικού είδους της εποχής. Δούλεψε αρχικά ως dj σε διάφορα τοπικά κλαμπ σε κάποιο από τα οποία γνώρισε τον σταρ της λάτιν El General κάνοντας μαζί του τις πρώτες του επιτυχίες.

Το κομμάτι «Ι like to Move It Move It» τον απογείωσε σε παγκόσμιο επίπεδο αφού έπαιζε παντού, από κλαμπ, διαφημίσεις μέχρι ταινίες και ringtones.

View this post on Instagram

Thank you to all the clubs and fans in Europe and U.k. who came out to support myself and the @subliminalrecords sound the past 3 weeks. Now on my way to Miami to play @livmiami tonight. @davegrutman are you ready for me? #doingit

A post shared by Erick Morillo | Subliminal (@erickmorillo) on Feb 3, 2018 at 2:34pm PST

Είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του και συχνά πόσταρε στο instagram φωτογραφίες μαζί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα