Equipe: Ο Μέσι επέλεξε Μάντσεστερ Σίτι – Έφαγε… πόρτα η Παρί

Ένα βήμα πιο κοντά στην Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται κάθε μέρα που περνάει ο Λιονέλ Μέσι, αφού όλες οι πηγές συγκλίνουν στο γεγονός ότι έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στους «πολίτες» και να ξανασμίξει με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, η Παρί Σεν Ζερμέν επικοινώνησε με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι για να καταθέσει την πρόταση της, όμως εκείνος απάντησε ότι ο Αργεντινός σταρ

επέλεξε την Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά της γαλλικής εφημερίδας Equipe να βγάλει το δικό της αποκλειστικό, που στέλνει ακόμα πιο κοντά στο Etihad τον Αργεντινό άσο.

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο επικοινώνησε με τον Χόρχε Μέσι, τον πατέρα του σταρ της Μπαρτσελόνα για να μάθει τις προθέσεις του και αν δει αν ενδιαφέρεται για μία μετακόμιση στην πόλη του φωτός.

Η απάντηση όμως που πήρε έβγαλε την Παρί Σεν Ζερμέν από το κόλπο. Ο Χόρχε Μέσι αφού ευχαρίστησε την γαλλική ομάδα, ενημέρωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει ήδη πάρει την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα