Copa Libertadores: Ρονάλντο και Μέσι θα δουν μαζί το Superclasico

Στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα βρεθούν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο δεύτερο τελικό του Copa Libertadores, ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και τη Μπόκα Τζούνιορς. Κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο πορτογάλος αστέρας θα γυρίσει στο πρώην «σπίτι» του, μετά τη μεταγραφή του στην Γιουβέντους.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο άσος της Μπαρτσελόνα «έκλεισε» το εισιτήριό του από την ισπανική ομοσπονδία

ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ως πρώην παίκτης της «βασίλισσας» απευθύνθηκε στο κλαμπ της Μαδρίτης.

Η «AS» αναφέρει ότι ο πρόεδρος των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει οι δύο ποδοσφαιριστές να δουν μαζί του τον αγώνα από την προεδρική σουίτα ως ένα «ευχαριστώ», για αυτά που πρόσφεραν στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ce serait beau
Cristiano Ronaldo And Lionel Messi Will Sit Together To Watch Copa Libertadores Final https://t.co/83MtxPSEsG via @sportbible

— Simon Dutin (@simon_dutin) 4 Δεκεμβρίου 2018

Στα αγωνιστικά η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (3/12) ότι η αποστολή της ομάδας θα «πετάξει» την Τετάρτη (5/12) στις 14:00 τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας) με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Ezeiza» με προορισμό τη Μαδρίτη.

Αν και η ακριβής ώρα αναχώρησης για την ισπανική πρωτεύουσα δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα από τη Μπόκα, η έτερη φιναλίστ αναμένεται εκεί από την Τρίτη (4/12) αργά το βράδυ έως την Τετάρτη (5/12), σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο αντίπαλες ομάδες, οι οποίες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2 στον πρώτο τελικό στο στάδιο «Μπομπονέρα», αρνήθηκαν αρχικά να παίξουν στην Ισπανία, όπου μεταφέρθηκε ο αγώνας, ως αποτέλεσμα της επίθεσης στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς, πριν τον δεύτερο τελικό στο «Μομουμεντάλ» και την οριστική αναβολή της ρεβάνς. Η Μπόκα Τζούνιορς απαίτησε ανεπιτυχώς να κερδίσει το παιχνίδι «στα χαρτιά». Τελικά αποφασίστηκε να γίνει στη Μαδρίτη και στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Cristiano Ronaldo and Lionel Messi will both be at the Bernabéu to watch the Copa Libertadores final, and they will watch it together as requested by Florentino Perez, as a gesture of respect for the two players who have dominated the game for the last decade. [as] pic.twitter.com/x4fe87K2Jb

— Barça Universal (@BarcaUniversal) 4 Δεκεμβρίου 2018

İspanyol gazetesi AS'ın haberine göre, Florentino Perez, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo’yu Santiago Bernabeu’daki Libertadores kupası finalini izlemek için Madrid’e davet etti. İki süperstarın maçı birlikte izlemesi bekleniyor. pic.twitter.com/rPz62sMGNc

Fanatik (@fanatikcomtr) 4 Δεκεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα