Copa Africa: Υπέστη καρδιακό επεισόδιο ο Νιγηριανός Σαμουέλ Καλού

Αναστάτωση προκλήθηκε στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας, εν όψει της συμμετοχής της στο Copa Africa που διεξάγεται στην Αίγυπτο και ξεκίνησε την Παρασκευή (21/06), καθώς ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Μπορντό, Σαμουέλ Καλού υπέστη καρδιακό επεισόδιο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία προπόνηση των «Σούπερ Αετών», ο νεαρός ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του παραμένει

σταθερή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γιατροί αποδίδουν το περιστατικό σε αφυδάτωση από την έντονη προσπάθεια, το στρες και την ελλιπή κατανάλωση υγρών τις τελευταίες ημέρες.

Super Eagles winger, Samuel Kalu, collapses in training https://t.co/IMwMXjuuxc pic.twitter.com/CDaN6P8mok

— QEDNG (@qedng) 21 Ιουνίου 2019

#Nigerianews AFCON: Samuel Kalu didn’t suffer heart attack, he was dehydrated https://t.co/16oSqwDc13 pic.twitter.com/fM6081Rp9l

— Nigeria News (@NigeriaNews_net) 21 Ιουνίου 2019

Στα αγωνιστικά, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της διοργάνωσης, μετά την τελετή έναρξης, η διοργανώτρια Αίγυπτος νίκησε 1-0 τη Ζιμπάμπουε στο Κάιρο και σε κατάμεστο στάδιο. Το γκολ σημείωσε ο Τρεζεγκέ στο 41′. Στο 71′ μπήκε στο παιχνίδι ο Αρμ Ουάρντα στη θέση του Ελ Σαΐντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα