Champions League: Αγγλικός «εμφύλιος» και Γιουβέντους – Ρεάλ στα προημιτελικά

Τα ζευγάρια για τα προημιτελικά του Champions League προέκυψαν από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιoν της Ελβετίας, στην έδρα της UEFA.

Τα ζευγάρια διαμορφώνονται ως εξής:

Μπαρτσελόνα – Ρόμα

Σεβίλλη – Μπάγερν

Γιουβέντους – Ρεάλ

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ

Η κληρωτίδα είχε κέφια και έφερε ξανά αντιπάλους την Γιουβέντους του Τζανλουίτζι Μπουφόν και του Πάουλο Ντιμπάλα με την Ρεάλ Μαδρίτης της πλειάδας

αστέρων.

Όπως και πέρυσι, στον τελικό του Κάρντιφ, που έληξε με θριαμβεύτρια (4-1) την ισπανική αρμάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Μερικούς μήνες αργότερα, η «γηραιά κυρία» και οι «μερένχες» καλούνται να βρεθούν εκ νέου αντιμέτωποι, με έπαθλο αυτήν την φορά μία θέση στην τελική τετράδα.

Δια χειρός Αντρέϊ Σεφτσένκο, προέκυψε και ο «αγγλικός εμφύλιος», ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με το τεράστιο ειδικό βάρος, θα επιχειρήσει να αφήσει εκτός νυμφώνος τους «πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα, που ομολογουμένως εντυπωσιάζουν σε Αγγλία κι Ευρώπη. Όμως, αυτό ακριβώς το «ειδικό βάρος» που έχει η ομάδα του Άνφιλντ, καθιστά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα -τουλάχιστον- την πρώτη αναμέτρηση.

Barcelona v Roma#UCLdraw pic.twitter.com/ETF4kPIrBu

UEFA Champions League (@ChampionsLeague) 16 Μαρτίου 2018

Sevilla v Bayern#UCLdraw pic.twitter.com/tyJVgtff0L

UEFA Champions League (@ChampionsLeague) 16 Μαρτίου 2018

Στα υπόλοιπα δύο ζευγάρια, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, καθώς σε θεωρητικό επίπεδο και δεδομένων όσων έχουν δείξει μέχρι σήμερα οι τέσσερις ομάδες, η Μπάγερν Μονάχου θα αποκλείσει την Σεβίλη και η Μπαρτσελόνα την Ρόμα του Κώστα Μανωλά, που είναι ο μοναδικός έλληνας εκπρόσωπος στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε εδώ και τα ζευγάρια από την κλήρωση των προημιτελικών του Europa League.

Juventus v Real Madrid#UCLdraw pic.twitter.com/94sxSp6HVr

UEFA Champions League (@ChampionsLeague) 16 Μαρτίου 2018

Liverpool v Man City#UCLdraw pic.twitter.com/tCOxaVc9rX

UEFA Champions League (@ChampionsLeague) 16 Μαρτίου 2018

Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 3-4 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στις 10-11 Απριλίου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Olimpiyskyi stadium, στο Κίεβο.

Keywords
Τυχαία Θέματα