Δημήτρης Σούλτας: Γλυκό και τρυφερό μου μίσος

*** Ο Αμβρόσιος είπε ότι αν ήταν νόμιμη η κατοχή όπλου θα πυροβολούσε ομοφυλόφιλους και αθωώθηκε. Εντάξει, ας μην είμαστε υπερβολικοί. Δεν καταφέρθηκε κατά των αναδρομικών των δικαστών, που είναι και το σοβαρότερο αδίκημα στη χώρα.

*** Την ώρα που ο Αμβρόσιος έκανε αυτές τις γεμάτες αγάπη δηλώσεις στην Αρχιεπισκοπή ήταν Πέμπτη βραδάκι, ένα γλυκό αεράκι φυσούσε και η φύσις ήταν έτοιμη να ησυχάσει.

*** Το Κίνημα Αλλαγής κάνει συνέδριο, αλλά δεν θα είναι αυτό που θα εκλέξει τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Θα οριστούν από τους αρχηγούς των κομμάτων. Προφανώς το συνέδριο

γίνεται να δώσει τη δυνατότητα στους συνέδρους να βγάλουν σέλφι.

*** Γύρω από το τραπέζι θα κάτσουν οι παράγοντες του ποδοσφαίρου για να λύσουν το πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι. Είναι προφανές ότι με την μέθοδο της ομοιοπαθητικής θα λυθεί το πρόβλημα .

*** Βουλευτές της Θεσσαλονίκης κατηγορούν τον υπουργό Αθλητισμού ότι διώκει τον Ιβάν Σαββίδη για να μην πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια πήραν το καλάμι και ετοιμάστηκαν να ψαρέψουν ολόφρεσκες ψήφους στο λιμάνι της πόλης.

*** Μπορεί ο Στίβεν Χόκινγκ να πέθανε, αλλά εμείς έχουμε τη μαύρη τρύπα του χρέους που καταπίνει τα πάντα, που είναι όσο να το πεις μια παρηγοριά και ταυτοχρόνως μια τιμή για τον εκλιπόντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα