Champions League: «Περίπατο» τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊοϋ σε Μόναχο και Παρίσι (video)

Σε δεύτερη μοίρα μπήκε κατά της διάρκεια της χθεσινής ημέρας (23/8) ο κορονοϊός τόσο για τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν όσο και για αυτούς της Μπάγερν.

Από νωρίς είχαν ξεχυθεί στους δρόμους τραγουδώντας τα συνθήματα της αγαπημένης τους ομάδας, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο την θετική τους ενέργεια στην Λισσαβόνα.

Τρομερή ατμόσφαιρα μέσα κι έξω από το «Παρκ Ντε Πρενς»

Οι φίλοι της Παρί Σεν

Ζερμέν γέμισαν τον διαθέσιμο χώρο του «Παρκ Ντε Πρενς» κι όσοι έμειναν εκτός, δημιούργησαν τρομερή ατμόσφαιρα στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

« PARIS !! »
Les supporters du PSG mettent le feu devant le Parc des Princes à 1h du coup d’envoi de #PSGBayern, finale de #Liguedeschampions pic.twitter.com/8usKjocgIK

Yahoo Actualités (@YahooActuFR) August 23, 2020

Μπορεί η πρώτη της παρουσία σε τελικό Champions League να συνέπεσε με την πανδημία, αλλά οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα μπορούσαν να μην στήσουν πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Τόσο με καπνογόνα και συνθήματα στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας και τον περιβάλλοντα χώρο του «Παρκ Ντε Πρενς», όσο κι εντός του σταδιού που βρέθηκαν 5.000 υποστηρικτές της για να παρακολουθήσουν το ματς σε βιντεοοθόνη, οι Παριζιάνοι δημιούργησαν εκστατικό κλίμα πριν καλά-καλά η ομάδα τους πάρει θέση στο τερέν του «Ντα Λουζ» για το μεγάλο παιχνίδι.

Ambiance au Parc des Princes#PSGBayern #PSGFCB pic.twitter.com/eA3gaoB2Ym

— BlaBlaFoot (@BlaBlaFoot_app) August 23, 2020

No fans, no problem

The PSG supporters are behind their team #UCLfinal | #UCL | #PSGFCB pic.twitter.com/RJkA56JfzL

Goal (@goal) August 23, 2020

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, όταν και η Παρί ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό του Champions League από την Μπάγερν Μονάχου, οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας ξέσπασαν στις αστυνομικές δυνάμεις.

#PSGBayern Hier soir, après la défaite parisienne, l’ambiance était tendue dans la capitale, alors que plusieurs milliers de supporters étaient rassemblés dans certains quartiers et à proximité du Parc des princes https://t.co/H4dTMEOn1O pic.twitter.com/3Wrx0acE3X

— Le Parisien (@le_Parisien) August 24, 2020

Οπαδοί ήρθαν σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις της Αστυνομίας που προσπάθησε να διαλύσει το πλήθος λόγω και της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό, ωστόσο, επικράτησε μεγάλη ένταση.

Un quad descend les Champs Élysées. Les policiers visés par des tirs de mortier #PSGBayern pic.twitter.com/Qr27HAR2nq

— Valeurs actuelles ن (@Valeurs) August 23, 2020

Όπως αναφέρει η Parisien, λεηλατήθηκε κι ένα κατάστημα κοσμημάτων, ενώ, οι Αρχές γνωστοποίησαν ότι προχώρησαν στη σύλληψη 148 ατόμων!

Αντίστοιχη εικόνα και στη Γερμανία

Αγκαλιασμένοι, δίχως να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις και με τα μάτια τους κολλημένα στις οθόνες, παρακολούθησαν τον μεγάλο τελικό οι οπαδοί των Βαυαρών.

Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η Μπάγερν να κερδίσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Στόχος επετεύχθη, λοιπόν, και όλοι μαζί πανηγύρισαν την κατάκτηση του Champions League.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Πίκαραν την Παρί οι οπαδοί της Μαρσέιγ

Μπορεί οι άμεσα ενδιαφερόμενοι της χθεσινής ποδοσφαιρικής μάχης να ήταν Παρί και Μπάγερν ωστόσο οι οπαδοί της Μαρσέιγ δεν ξέχασαν να πανηγυρίσουν την ήττα της ομάδας του Παρισιού.

Πολλοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν στα μπαρ την εξέλιξη του μεγάλου τελικού. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, εκατοντάδες οπαδοί ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μασσαλίας δίνοντας ραντεβού στο Παλιό Λιμάνι.

Οι πανηγυρισμοί ήταν έντονοι, χωρίς φυσικά να υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας από τον ιό, καθώς η Μαρσέιγ παρέμεινε η μοναδική γαλλική ομάδα που έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο.

Δείτε το βίντεο από τους πανηγυρισμούς των Γάλλων οπαδών

Keywords
Τυχαία Θέματα