Champions League: «Δήμιος» (3-0) της Ρεάλ ο Ντι Μαρία – Με… ψυχή η Ατλέτικο, 2-2 με τη Γιουβέντους (video)

«Πλήγωσε» την πρώην ομάδα του ο Ντι Μαρία, με τη Παρί Σεν Ζερμέν να… σκορπάει εντός με 3-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μάντσεστερ Σίτι «αφυπνίστηκε» στο Χάρκοβο κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και πέρασε με το ίδιο σκορ (3-0), ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα, κατακτώντας εντός (2-2) τον βαθμό κόντρα στη Γιουβέντους, η οποία προηγήθηκε με 2-0. Στο τελευταίο δεκάλεπτο «καθάρισε» η Μπάγερν, 3-0 τον Ερυθρό Αστέρα για τον όμιλο (2ο) του Ολυμπιακού.

Η

«αυλαία» της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League έπεσε με τα ματς για τα γκρουπ 1-4, με τις πρωταθλήτριες Γαλλίας και Αγγλίας να παίρνουν μεγάλες νίκες.

Στο Παρίσι, ο Άνχελ Ντι Μαρία ήταν ο «δήμιος» της πρώην ομάδας του, της «βασίλισσας», καθώς πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα των «πρωτευουσιάνων», ενώ στο «Wanda Metropolitano» η Ατλέτικο έδειξε ότι δεν τα παρατά ποτέ κι ενώ βρέθηκε να χάνει 0-2 από την Γιουβέντους στο 65’, κατάφερε να «επιστρέψει» και να αποφύγει τη δεύτερη σερί ήττα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών (προηγήθηκε αυτή από την Σοσιεδάδ στη La Liga).

Το… παράδειγμα του Χάλαντ μιμήθηκε και ο Όρσιτς. Ο Νορβηγός πέτυχε χατ τρικ στο 6-2 της Σάλτσμπουργκ επί της Γκενκ, το βράδυ της Τρίτης (17/09) κι ο κροάτης μέσος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε το ίδιο στο επιβλητικό 4-0 επί της «πρωτάρας», Αταλάντα.

Τέσσερα 24ωρα μετά την ήττα από τη Νόριτς στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε «περίπατο» στο Χάρκοβο και με το 3-0 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ «μπήκε με το… δεξί» στη διοργάνωση.

Η Μπάγερν δυσκολεύτηκε για μεγάλο μέρος του αγώνα και τελικά έφτασε στους τρεις βαθμούς πιο δύσκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό 3-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, στο Μόναχο, ξεκινώντας επιτυχώς στο 2ο όμιλο, όπου μετέχουν επίσης Ολυμπιακός και Τότεναμ. Το σκορ άνοιξε ο Κομάν στο 34ο λεπτό και πριν ο Λεβαντόφσκι διπλασιάσει, στο 80’, ο Μάριν είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για τους Σέρβους. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τόμας Μίλερ στις καθυστερήσεις, με τον Γερμανό διεθνή να έχει περάσει στο παιχνίδι μερικά λεπτά πριν, ως αλλαγή του Κουτίνιο.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της πρεμιέρας των ομίλων 1-4 του Champions League:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο) – Γαλατασαράι (Τουρκία) 0-0
Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) – Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 3-0 (14’, 33’ Ντι Μαρία, 90’+1 Μενιέ)

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ) – Τότεναμ (Αγγλία) 2-2 (44’ Ποντένσε, 56’πεν. Βαλμπουενά – 26’πεν. Κέιν, 30’ Μόουρα)
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 3-0 (34’ Κομάν, 80’ Λεβαντόφσκι, 90’+1 Μίλερ)

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) – Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) 0-3 (24’ Μαχρέζ, 38’ Γκιντογκάν, 76’ Γκαμπριέλ Ζεσούς)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Αταλάντα (Ιταλία) 4-0 (10’ Λέοβατς, 31’,42’,68’ Όρσιτς)

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) – Γιουβέντους (Ιταλία) 2-2 (70’ Σάβιτς, 90’ Ερέρα – 48’ Κουαντράντο, 65’ Ματουϊντί)
Λεβερκούζεν (Γερμανία) – Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία) 1-2 (25’αυτ. Χέβεντες – 16’ Κριχόβιακ, 37’ Μπαρίνοφ)

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα