Cabaret: Η συνέντευξη τύπου των συντελεστών πριν ανοίξει αυλαία το πολυβραβευμένο μιούζικαλ (video)

Το cabaret είναι από τα πιο πολυβραβευμένα μιούζικαλ που σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ και από στις 3 Φεβρουαρίου θα ανέβει στο Παλλάς σε παραγωγή Θεατρικών Σκηνών.

Ο Σωτήρης Χατζάκης τολμάει και σκηνοθετεί μία παράσταση που δεν θα περιμέναμε από εκείνον αλλά όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη αλλά και στοίχημα για εκείνον.

Στο ρόλο του Κομπέρ ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος αφιέρωσε την παράσταση στην αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Σάλι Μπόουλς θα υποδυθεί η Τάμτα που όπως ανέφερε

είναι αγχωμένη αλλά προσπάθησε πολύ και ελπίζει το αποτέλεσμα να δικαιώσει τόσο εκείνη όσο και τους θεατές. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Κατερίνα Διδασκάλου, Τάσος Νούσιας, Βασίλης Μπισμπίκης, Ευθύμης Ζησάκης ,Δήμητρα Λημνιού.

Μαζί τους οι: Γιάννης Αθητάκης, Δημήτρης Γαλάνης, Έλενα Μεντζέλου, Ελευθερία Παρασκευά και άλλοι 13 ηθοποιοί ενώ θα συμμετάσχει 10μελή ορχήστρα υπό την Διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη.Τις χορογραφίες έχει αναλάβει ο μετρ του είδους Δημήτρης Παπάζογλου σε στίχους της Αφροδίτη Μάνου. Οι συντελεστές της παράστασης πολύ χαρούμενοι γι ’αυτή τη συνεργασία ανυπομονούν να ξεκινήσει η παράσταση ενώ κλείνοντας η συνέντευξη ο Τάκης Ζαχαράτος με τα νέα παιδιά ηθοποιών τραγούδησαν καλωσορίζοντας τους δημοσιογράφους στο…Cabaret.

Keywords
Τυχαία Θέματα