Bρέθηκε να συμμετέχει σε reality show ενώ αγνοούνταν για εβδομάδες

Η Ρεμπέκα Μαρτίνεζ εξαφανίστηκε στις 18 Νοεμβρίου όπου δηλώθηκε και η εξαφάνισή της από την μητέρα της. Έκτοτε οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να την αναζητούν χωρίς όμως επιτυχία.

Οι αναζητήσεις κράτησαν ολόκληρες εβδομάδες ώσπου ένας πολίτης ενημέρωσε τις αρχές στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας, πως η νεαρή κοπέλα πρωταγωνιστεί σε δημοφιλές show της αμερικάνικης τηλεόρασης.

Η κοπέλα εξαφανίστηκε έξι μέρες μετά την πρόσληψή της σε μια φάρμα μαριχουάνας. Μια τοπική εφημερίδα συμπεριέλαβε την νεαρή σε μια λίστα με τα 35 άτομα που αγνοούνται στην κομητεία, ζητώντας από τους αναγνώστες να ενημερώσουν

αν γνωρίζουν κάτι γι’ αυτά.

Τελικά η κοπέλα αποδείχτηκε πως συμμετείχε στο reality show The Bachelor το οποίο είναι πασίγνωστο στην Αμερική. Μετά την λύση του “μυστηρίου”, η Μαρτίνεζ απάντησε μέσω twitter για την “εξαφάνισή” της. “Μαμά, πόσες φορές πρέπει να σου πω ότι δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις στο The Bachelor;”, έγραψε, σημειώνοντας με δόση χιούμορ ότι “το πιο τρομακτικό με όλη αυτή την ιστορία ότι οι προσπάθειές μου να ‘εξαφανίσω’ την χειρότερη φωτογραφία άδειας οδήγησης όλων των εποχών, απέτυχαν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα