Οι κλίκες του Master Chef και η στημένη ψηφοφορία (video)

Οι παίκτες στο Master Chef έχουν αρχίσει να ανταγωνίζονται σε μεγάλο βαθμό τους συμπαίκτες τους αφού όλοι θέλουν το μεγάλο έπαθλο.

Οι κλίκες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και τα περιθώρια για κάποιους έχουν αρχίσει να στενεύουν. Έπειτα από μια επεισοδιακή ομαδική διαδικασία η μπλε ομάδα έβγαλε στο σκαρί δύο παίκτες, που διαγωνίστηκαν για την παραμονή στο παιχνίδι. Μία εκ των υποψηφίων μίλησε ανοιχτά για στρατηγική ορισμένων συμπαικτών

της.

Το Σάββατο οι παίκτες της μπλε ομάδας αποφάσισαν ποιοι θα μονομαχήσουν και η διαδικασία της ψηφοφορίας προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Ημέρα αποχώρησης το Σάββατο για το Master Chef και οι παίκτες της μπλε ομάδας, παρά τις αντιρρήσεις για την τελική βαθμολογία, κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιοι θα μονομαχήσουν για την παραμονή στο παιχνίδι. Από την η επιλογή της ομάδας να “φορτώσει” την ευθύνη του σερβις (αδυναμία που ανέδειξαν και οι κριτές) μόνο σε μία από τις παίκτριες που το έφεραν εις πέρας.

Είναι χαρακτηριστική η απορία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν οι παίκτες.

Δείτε το βίντεο:



Από την ψηφοφορία βγήκε η Νικόλ και ο Χρήστος, που αναρωτήθηκε αν μπορεί να είναι εκείνος στη θέση του μονομάχου, επέλεξε τον Πάμπο και όχι τον Μάριο.



Keywords
Τυχαία Θέματα