Basket Champions League: Σπουδαίο «διπλό» στην Τουρκία για το Περιστέρι, ήττα για τον ΠΑΟΚ (video)

Με μεγάλη ανατροπή, μετά την πρώτη περίοδο, το Περιστέρι έκανε το ιδανικότερο ξεκίνημα στον 3ο όμιλο του Basketball Champions League, νικώντας 70-64 τη Γκαζιαντέπ στην Τουρκία. Την ίδια ώρα, τα λάθη στην τελευταία περίοδο στοίχισαν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μπήκε με το… αριστερό στους ομίλους (4ος) της διοργάνωσης,

μετά την εντός έδρας από την Μπεσίκτας με 60-69.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων βρέθηκε να χάνει με 12-25 στο 10′, αλλά κατάφερε να «αποδράσει» με σπουδαίο «διπλό» από την Τουρκία, στην επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 15 χρόνια.

Πρώτος σκόρερ των νικητών, που στερήθηκαν των υπηρεσιών του τραυματία Κίνγκσλεϊ Μόουζες (αστράγαλος), αναδείχθηκε ο Στίβεν Γκρέι με 15 πόντους, αλλά ο Χρήστος Σαλούστρος με 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και τεράστια προσφορά στην άμυνα ήταν αυτός που «έστρωσε το δρόμο της ανατροπής». Από την τουρκική ομάδα ξεχώρισε ο Ντριού Κρόφορντ με 16 πόντους.

«Κατέρρευσε» στο τελευταίο 5λεπτο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, πέντε λεπτά πριν το φινάλε είχε το «πάνω χέρι» στο ματς, καθώς προηγούνταν με 60-55, αλλά εκεί οι παίκτες της έπαθαν «μπλακ άουτ» και δέχτηκαν σερί 14-0 από τους Τούρκους, οι οποίοι έφτασαν στο «διπλό». Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τόντρικ Γκότσερ (19π.), ενώ από τους Θεσσαλονικείς ξεχώρισε περισσότερο ο Τζεκουάν Λιούις (19π.).

Φωτογραφίες: intime.gr

Πηγή: Basket Champions League: Σπουδαίο «διπλό» στην Τουρκία για το Περιστέρι, ήττα για τον ΠΑΟΚ (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα