Aπεργία την Τετάρτη: Ποια Μέσα θα μείνουν ακινητοποιημένα

Μεγάλη ταλαιπωρία αναμένει το επιβατικό κοινό της Αθήνας την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ειδικότερα, με στάσεις εργασίας,

από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, θα συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, την ερχόμενη Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ με ανακοίνωση του ζητά υπογραφή ΣΣΕ, αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και δημόσιες αστικές συγκοινωνίες.

Τα τρόλεϊ τραβούν χειρόφρενο

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ καθώς το ΔΣ της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη της 24ωρης απεργίας και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Χωρίς μετρό

Σε 24ωρη απεργία προχωρά και το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών την Τετάρτη στις 28 Νοεμβρίου.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Παράλληλα, την Τετάρτη η χώρα θα μείνει χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Η κινητοποίηση της ΠΝΟ η οποία περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες πλοίων, θα αρχίσει στις 00:01 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 24:00 της ίδιας ημέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα