Assassin’s Creed Odyssey: Σοκαριστικά σκηνικά στο πρώτο gameplay!

11:40 12/6/2018 - Πηγή: Balleto

Το ελληνικό Assassins θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Φυσικά, πέρα από το αρχικό trailer ανακοίνωσης του Assassin’s Creed Odyssey, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και ένα μεγάλο σε διάρκεια gameplay demo, το οποίο ακολουθεί και αυτό παρακάτω.

Μάλιστα η Ubisoft έκανε γνωστές και αρκετές νέες πληροφορίες στα πλαίσια της παρουσίασής της για την E3 2018. Συγκεκριμένα, το νέο κεφάλαιο υπόσχεται πως δεν θα αφηγηθεί μια απλή Οδύσσεια, αλλά τη δικιά σας

Οδύσσεια. Το παιχνίδι θα επηρεάζεται από τις επιλογές των παικτών και θα έχει πολλά RPG στοιχεία. Ξεκινώντας θα έχετε τη δυνατότητα επιλέξετε το φύλο του χαρακτήρα σας. Ο ανδρικός χαρακτήρας ονομάζεται Αλέξιος και η γυναικεία χαρακτήρας ονομάζεται Κασσάνδρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος θα έχει επιλογές στους διαλόγους. Συγκεκριμένα στη σκηνή είδαμε μια κουβέντα με τον γνωστό φιλόσοφο Σωκράτη. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε πολλά ιστορικά πρόσωπα στον τίτλο και άλλα αναγνωρίσιμα σκηνικά από την ελληνική ιστορία και μυθολογία.

Το άκρως αναμενόμενο και με ελληνικό άρωμα Assassin’s Creed Odyssey βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, Xbox One και PC. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 5 Οκτωβρίου του 2018.

Πηγή: unboxholics.com

Keywords
Τυχαία Θέματα