Τραγικός απολογισμός: Δεκαπέντε νεκροί, αγνοούμενοι και μια γυναίκα διασωληνωμένη

18:20 15/11/2017 - Πηγή: CNN

Eικόνες βιβλικής καταστροφής είδαν μπροστά τους οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής από τη σφοδρή βροχόπτωση που ξέσπασε εχθές το βράδυ.

Όπως έκανε γνωστό το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, που έχει τον συντονισμό σε θέματα κρίσεων και φυσικών καταστροφών, οι νεκροί από την καταιγίδα στη Δυτική Αττική είναι δεκαπέντε.

Νωρίτερα, ένας νεκρός εντοπίστηκε από τα σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής στη Μάνδρα Αττικής.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 30-35 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε σε εξωτερικό χώρο στο 5ο-6ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Μάνδρας-Θηβών.

Νωρίτερα,

άλλους δύο νεκρούς ανθρώπους ανέσυραν οι Αρχές από τη Μάνδρα Αττικής. Πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος βρέθηκε σε υπόγειο σπιτιού στη συμβολή των οδών Παπαδιαμάντη και Ομήρου, στη Μάνδρα Αττικής, και μια γυναίκα, η οποία βρέθηκε νεκρή σε επιχείρηση στη συμβολή των οδών Αγίας Αικατερίνης και Ρόκα, επίσης στη Μάνδρα.

Άλλοι δύο νεκροί που βρέθηκαν νωρίτερα είναι ένας κυνηγός, που αγνοείτο από το πρωί και ένας οδηγός φορτηγού. Ο κυνηγός βρέθηκε στην περιοχή Αγίας Σωτήρας, σε εξωτερικό χώρο, και ο οδηγός στο 26ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Μάνδρας-Θηβών.

Έτσι, επίσημα οι νεκροί που έχει ανασύρει η Πυροσβεστική ανέρχονται στους δεκαπέντε.

Ωστόσο, οι Πυροσβέστες εκφράζουν φόβους για περισσότερους νεκρούς αφού, έχουν εντοπίσει πολλά αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα στα οποία δεν έχουν πρόσβαση, καθώς το ύψος το νερού καθιστά απαγορευτική την προσέγγισή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα