Σύγχρονη μέθοδος αντιγήρανσης και αντιμετώπισης της ακμής

Γράφει η Παπαδάκη Ελένη, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος και συνεργάτιδα του doctoranytime.gr

Το δέρμα μας υφίσταται καθημερινή ταλαιπωρία και έχει ανάγκη από αναζωογόννηση και θεραπεία. Η θεραπεία μπορεί να αφορά είτε σε προβλήματα που απαντώνται συχνότερα σε νεαρότερες ηλικίες (ακμή) είτε σε μεγαλύτερες (γήρανση ή χαλάρωση δέρματος προσώπου).

Από τα πιο συχνά προβλήματα δέρματος είναι η ακμή, οι δυσχρωμίες, η χαλάρωση και η γήρανση του δέρματος. Μία από τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους

αντιμετώπισης όλων αυτών των προβλημάτων είναι η Face Lumino Therapy.

Τι είναι η Face Lumino Therapy;

Πρόκειται για μια καινοτόμο ιατρική θεραπεία τόσο για την αντιγήρανση και την σύσφιξη προσώπου όσο και για την θεραπεία της ακμής και των δυσχρωμιών του προσώπου.

Η φωτοθεραπεία γίνεται μέσω μιας συσκευής υπέρυθρου φωτός ειδικής εγγυήτητος και άριστης, ισχυρής και υψηλής φωτεινότητας.Το υπέρυθρο φώς διεισδύει (χωρίς πόνο και θερμικές βλάβες) μέσω της επιφάνειας του δέρματος, προκαλώντας αύξηση του κυτταρικού πολλαπλασιασμού, ενεργοποίηση των ινοβλαστών που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, καθώς και πάχυνση και ανακατανομή του κολλαγόνου. Αυτό γίνεται σε συγκεκριμένο μήκος κύματος (RED LIGHT), με αποτέλεσμα το πρόσωπο να είναι πιο φωτεινό, ανανεωμένο και σφριγγηλό.

Η LED θεραπεία με (BLUE LIGHT) και η εφαρμογή ειδικής μάσκας έχει άμεση δράση στις βλάβες της ακμής, αφού δρά τόσο κατά του βακτηρίου P.Acnes όσο και στην αυξημένη σμηγματόρροια.

Επίσης, η θεραπεία με (GREEN LIGHT) βοηθάει στις δυσχρωμίες του προσώπου, βελτιώνοντας τόσο τις εκκρίσεις μελανίνης όσο και την επιδερμιδική συγκέντρωση αυτής.

Η φωτοθεραπεία, λοιπόν, είναι μία πολλά υποσχόμενη θεραπεία που ενδείκνυται σε ξηρά, λιπαρά, άτονα δέρματα, καθώς και σε επιδερμίδες που έχουν χαλαρώσει με το πέρασμα του χρόνου.

The post Σύγχρονη μέθοδος αντιγήρανσης και αντιμετώπισης της ακμής appeared first on Doctoranytime Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα