Οι επιστολές του #OrderInMakeOut που νίκησαν!

11:02 22/2/2016 - Πηγή: e-Food

Κάναμε την κλήρωση και βγάλαμε τυχαία 11 επιστολές που κέρδισαν στο διαγωνισμό #OrderInMakeOut. Ο νικητής που κέρδισε το 2ήμερο ταξίδι στο Thermae Sylla Spa Wellness Hotel στην Εύβοια είναι ο Αχιλλέας Παππάς και η επιστολή του είναι:Παστίτσιο μου,Γράφω αυτό το γράμμα στην κουζίνα, ώστε να μπορώ να βλέπω όλα τα πράγματά που βοηθούν για να έρθουμε κοντά. Συγκεκριμένα, βρίσκομαι στο τραπέζι μας, το σημείο που μου χάρισες απρόσμενους οργασμούς και ατελείωτα συναισθήματα ικανοποίησης. Δεν
μπορώ να ξεχάσω την στιγμή που σε είδα και σε πρωτογνώρισα! Την θυμάμαι σαν εχθές. Εσύ με κοίταγες προκλητικά παρόλο το πολύ νεαρό της ηλικίας μου και εγώ δισταχτικά καθώς δεν ήξερα τι πραγματικά έκρυβες μέσα σου! Μετά την πρώτη μας επαφή, ανακάλυψα το πάθος μου για σένα και έφυγε κάθε μου αναστολή. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα, σε έψαχνα παντού, σε όλα τα μαγαζιά που έβγαινα αλλά πολλές φορές χωρίς ανταπόκριση. Απλά δεν ήσουν εκεί!! Να ξέρεις όμως, πως εγώ σε σκεφτόμουν πάντοτε, ακόμα και όταν προσπαθούσα να αντικαταστήσω την ικανοποίηση που μου πρόσφερες με άλλα υποκατάστατα όπως το σουβλάκια, οι πίτσες και τα burgers!! Πάντοτε όμως εγώ θα γυρίζω σε σένα, καθώς μας συνδέει μια σχέση καρμική. Ξέρω πως αυτή η σχέση θα με καταστρέψει γιατί όσο περνάει ο καιρός το ρούχα δεν μου κάνουν, αλλά εγώ θα σε αγαπάω για πάντα, χωρίς περιορισμούς και χωρίς λογική!!Δικό σου για πάντα,Ο χοντρούλης σου!Ακολουθούν και οι 10 επιστολές των νικητών που κέρδισαν από 30€ κουπόνι.

ΛΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι ήμουν "διαφορετικός". ενώ θα έπρεπε να κυνηγούσα την αννουλα την πιο ωραία του σχολείου μου, εγώ αντιθέτως κυνηγούσα την μαιρουλα που ήταν παχουλη με σπυριά αλλά ο πατέρας της είχε ταβέρνα..... αχ αυτή η ταβέρνα, έρωτας! όπως σκεπάζει η αγάπη μου εσένα ωραίο φαγητό μου, έτσι και η πίτα σκεπάζει την σκεπαστή με το λιωμένο τυρί.... πάντα ήξερα πως είχα προτιμήση στο φαγητό! δεν μπορώ να στο κρύβω άλλο! ναι σε θέλω, σε θέλω μόνο για μένα, σε θέλω να σε παίρνω κάθε μέρα κάθε στιγμή, μα ναι... για το φαγητό μιλάω βέβαια :)

Σοφια ΜουλινουΣυμπληρωνεις την κοιλια μουΛαζανακια απο την μαμα μουΣτο νου μου σε εχω ολη μεραΜου χεις παρει τον αερα

Σοφία ΦαλούτσουΑχ ομορφη μου πιτσα , ποσο σε αγαπω... το αφρατο σου ζυμαρι που μ' εκανε γομαρι.. αλλα δε με πειραζει, θελω το γκουντα να σταζει.. κι αυτο το πεπερονι που τοσο με καυλ..πορωνει. Ειναι το μανιταρι που σε κανε μαναρι και η ωραια πιπερια που βαζει στην καρδια φωτια... Σε καρτερω καθε φορα και κραζω το ντελιβερα μην τυχον καθυστερησει και το στομαχι γουργουρισει.. κι οταν ακουω μηχανάκι , σκαω τρελό χαμογελάκι και στην πορτα τρέχω φουριόζα για σενα πιτσα καπριτσιόζα! THE END. (ομοιοκαταληξια ζευγαρωτη, ιαμβικος 15συλλαβος, και καλα) δωστε μας το ταξιδι και θα σας γραψω κι αλλα!με εκτιμηση στο αγαπημενο e-food, η ποιητρια Σοφία Φαλούτσου.

Aθανασία ΜιχαιρίναΛατρεμένο μου ριζότο κοτόπουλο με τρούφα, σε γεύτηκε ο ουρανίσκος μου μόλις πριν ένα μήνα, αλλά μου έχεις πάρει ολοκληρωτικά το μυαλό. Ξυπνάω σε σκέφτομαι, δουλεύω σε σκέφτομαι, κοιμάμαι και σε βλέπω στα όνειρά μου! Μακάρι να μπορούσα να σε γευόμουν συνέχεια αγάπη μου! Τα δύο μου χείλη θα ήθελα να είχαν συνέχεια την νοστιμιά σου. Αυτό το βουτυράκι σου! Αχ, αυτό το βουτυράκι σου! Είσαι το άλλο μου μισό ριζοτάκι μου!Θα σε αγαπώ για πάντα.Παντοτινά ΔΙΚΗ σου,το μωρό σου!

Κωνσταντίνα ΚωνσταντούΚαι υπάρχουν και αυτες οι στιγμες.. Που σε κοιτάω και με κοιτάς.. Νιώθουμε και οι δυο πως υπαρχει έλξη και πάθος.. Ξέρουμε πως η σχεση μας θα κρατήσει για παντα..Η γέμιση σου με πατάτες,κέτσαπ,μουστάρδα και εκείνο τον γευστικό χοιρινό γύρο σου..σε κανει ακαταμάχητο.. Μονο μαζι σου νιωθω πλήρης και ολοκληρωμένη..Σ'αγαπω πολυ αγαπημένο μου πιτογυράκι.. Μην αφησεις ποτε κανεναν να μας χωρίσει..Με αγαπη,η κρυφή σου θαυμάστρια. Κ.Κ

Νίκος Κατσιαντώνης Σουβλάκι μου,Ο γύρος σου είναι η ευτυχία προσωποποιημένη, η ντομάτα με τις πατάτες σου είναι τα άστρα κι η τυροκαυτερή σου, αααχ, αυτή είναι που με στέλνει στον 7ο ουρανό. Ευτυχώς, που 5 φορές την εβδομάδα είμαστε μαζί, αλλιώς δεν θα την πάλευα να περάσω ο δύσμοιρος ο φοιτητής.Σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρίσει.Πάντα δικός σου, ΝΚ

Φωτεινή ΒέρδουMy dear delicious, mouthwatering, πεϊνιρλί, with spicy and savory-sweet fragrant minced meat and molten cheece filling, topped with a fried humble little egg cooked to runny-yolk perfection... Your crust is undeniably the only surface my fingers are dying to touch. My lips tremble while I cut you in the middle, spilling the golden yolk's juices everywhere in and around you. As I watch the steam coming from your center swirling in front of my eyes, I am longing for that first bite that will burn my tongue but leave me with a feeling I can only describe as the flaming taste of the heavens. Be mine my sweet and fragrant πεϊνιρλί. Be my Valentine. And I will love you, and eat you, and lick your last tiny crust crumbs off of our plate. Yours forever.

Κωνσταντίνος ΒλαχαντώνηςΑγαπημενενα μου κεφτεδάκια, απο την μέρα που σας γνώρισα άλλαξε η ζωή μου προς το καλύτερο. Όταν σας γεύτηκα ένοιωσα τόσο υπέροχα και σε συνδυασμό με αυτή την καταπληκτική μυρωδιά σας και όλα αυτά τα υλικά που χρειάζονται για να είστε έτσι όπως σας είχα πρώτοδοκιμάσει, με κάνατε να θέλω να σας φάω όλα όπως και έκανα άλλωστε. Γι'αυτό το λόγο θέλω να ξέρετε ότι για πάντα θα είστε το αγαπημένο μου φαγητό. Με το που σας βλέπω θέλω να σας δαγκώσω. Σας αγαπώ πολύ και θα ήθελα να ήμαστε παντοτινά μαζί σε κάθε συνταγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα