Για Brunch στην Θεσσαλονίκη

14:06 30/1/2017 - Πηγή: e-table

Την προηγούμενη εβδομάδα σας προτείναμε top spots για brunch στην Αθήνα, όμως ξέρουμε ότι και το brunch είναι μια συνήθεια που έχει κερδίσει και το κοινό της Θεσσαλονίκης. Έτσι κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε εστιατόρια και στέκια όπου μπορείτε να απολαύσετε με φίλους ή με την οικογένεια σας, κυριακάτικα brunch στην Θεσσαλονίκη.

Ξεκινάμε

με το Dubliner στα Λαδάδικα, μια Ιρλανδέζικη pub με τα όλα της. Εδώ θα παραγγείλεις brunch και θα έρθει στο τραπέζι σου ένα μεγάλο πιάτο με δύο αυγά μάτια, baked beans, ψητά μανιτάρια, ντομάτα ψητή, μπέικον και λουκάνικα ιρλανδέζικα και μυρωδάτο φρυγανισμένο ψωμί που θα χορτάσουν για πολλές ώρες. Το μενού υπάρχουν και άλλα πιάτα με κεντρικό πρωταγωνιστή τα αυγά όπως για παράδειγμα τα λατρεμένα eggs benedict με την ανάλογη hollandaise από πάνω!

Ανατολικά της πόλης, θα βρεις το Prince Barserrie στο Mediterrenean Cosmos. Εδώ θα βρεις brunch σε μορφή μπουφέ ενός καλού ξενοδοχείου. Γλυκά και αλμυρά εδέσματα σε περιμένουν στρωμένα στην σειρά για να τα απολαύσεις. Τσουρέκια, αυγά σε διάφορες μορφές, κρουασάν, μαρμελάδες και πολλά άλλα μπορείς να τα απολαύσεις σε απεριόριστη κατανάλωση όπως επίσης και όλου τους καφέδες του καταλόγου.

Άλλον έναν πολυσυζητημένο brunch σε μορφή μπουφέ θα βρεις και στο La Place Mignonne. Ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε κομψό γαλλικό μπιστρό, με διάφορα εδέσματα που ανανεώνονται συχνά, εκτός από τα κλασικά αυγά, θα βρείς νόστιμες quiches, κρουασάν, διάφορες κρέπες, αλμυρές και γλυκές και άλλα. Το ξεχωριστό εδώ είναι η ύπαρξη φρεσκοστυμμένων χυμών που επίσης ανανεώνονται συχνά!

Για τέλος κρατήσαμε το Ergon Αγορα, όπου θα φας επίσης καλό brunch! Οι επιλογές συγκεκριμένες και όλα τα φαγητά εκλεκτά. Σου συστήνουμε να δοκιμάσεις όχι μόνο αλμυρά αλλά και γλυκά και πιο συγκεκριμένα του λαλαγγίτες με μέλι και καρύδια ενώ μπορείς να παραγγείλεις και γιαούρτι με μέλι και ξερά φρούτα και καρπούς.

Ξέρουμε ότι σε δυσκολέψαμε λίγο με τις επιλογές μας αλλά πραγματικά αξίζει να τα δοκιμάσεις όλα! Κάνε κράτηση μέσα από το e-table.gr για να προλάβεις τραπέζι!

The post Για Brunch στην Θεσσαλονίκη appeared first on Blog e-table.

Keywords
Τυχαία Θέματα