Celebrity Choice: Cameron Diaz

14:58 14/9/2015 - Πηγή: e-table

Είναι ένας από τους τρεις Αγγέλους του Τσάρλι και έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Η Μάσκα» (The Mask) το 1994 στο πλάι του Jim Carrey. Έκτοτε έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα «κακά» κορίτσια του Hollywood και έχει παίξει σε ταινίες, όπως το «The Green Hornet» και το «Bad Teacher» ενώ, παράλληλα, έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα για τις ερμηνείες της στο «Being John

Malkovich», «Vanilla Sky», «Gangs of New York» και «There’s Something About Mary». Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό και σας το παρουσιάζουμε.

Η Cameron Diaz, λοιπόν, δεν αντέχει χωρίς τις αγαπημένες της πατάτες τηγανητές. Και σε ποιον δεν αρέσουν, η αλήθεια είναι, αλλά όπως έχει η ίδια πει «Τηγανητές πατάτες… Τις λατρεύω! Κάποιοι άνθρωποι είναι της σοκολάτας και των γλυκών. Εγώ λατρεύω τις τηγανητές πατάτες». Σε άλλη της δήλωση δε δε δίστασε να ομολογήσει ότι τρώει ένα cheeseburger με τηγανητές πατάτες σχεδόν κάθε μέρα. Ομολογουμένως, είναι το καλύτερο συνοδευτικό σχεδόν για κάθε πιάτο, άσχετα που και μόνες τους –ίσως και με λίγο τυρί- αποτελούν έναν λαχταριστό πειρασμό.

The post Celebrity Choice: Cameron Diaz appeared first on Blog e-table.

Keywords
Τυχαία Θέματα