Θεοδωρίδης: «Οποιος δεν ματώνει, μας αδειάζει τη γωνιά!»

Ολα όσα τόνισε στην κάμερα της NOVA

"Σήμερα έλειπα, διότι είχα πάει για προσωπικούς λόγους στη Γενεύη, γύρισα, είχε αρχίσει το ματς, είχε μπει ήδη το γκολ, ήρθα κάθιδρος και μόλις άκουσα ότι χάνει ο Ολυμπιακός, δεν ήξερα τι να φανταστώ. Επειδή μου αρέσει πάντα η αλήθεια και δεν μου αρέσει να κρύβομαι, ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη από τους φιλάθλους μας, γιατί έμαθα ότι στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο δεν βλεπόμασταν.

Ο πρόεδρος και εγώ και όλοι οι Ολυμπιακοί θέλουμε να ξεκινάει ο Ολυμπιακός και να δαγκώνει, οι παίκτες να πεθαίνουν, να τα δίνουν όλα, είναι από τις λίγες ομάδες του εξωτερικού που όταν ήμουν έξω κατάλαβα το μεγαλείο του, ήρθαν και μου είπαν ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Δεν γίνεται στην πατρίδα μας να γινόμαστε ρεζίλι. Όποιος παίζει για τον Ολυμπιακό και δεν ματώνει, υπάρχει περίπτωση να μας αδειάσει τη γωνιά ανά πάσα στιγμή.

Δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα, έχω κερδίσει το πρωτάθλημα με επτά βαθμούς διαφορά στα πέντε τελευταία ματς. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους, να παροτρύνουν τους παίκτες και να καταλάβουν ότι χρωστάνε πολλά στον κόσμο της ομάδας και σε αυτό τον πρόεδρο. Να παίζουν σαν Ολυμπιακοί, αλλιώς θα έχουμε ζήτημα και είμαι κάθετος σε αυτά.

Η διαιτησία, αν και εγώ δεν λέω ότι ήμασταν να βάλουμε πέντε και δέκα γκολ, βρήκε την αφορμή να μη μας δώσει δύο πέναλτι, δεν αξίζουν ούτε την καλημέρα μας. Ξέρουμε πού είναι ταγμένοι. Θα το κόψουμε και αυτό, και οι παρατηρητές είναι περίεργοι, εμένα με νοιάζει μόνο ο Ολυμπιακός και ξαναζητάω από τους παίκτες να ματώσουν για τη φανέλα, αλλιώς η παραμονή τους στον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολη".

The post Θεοδωρίδης: «Οποιος δεν ματώνει, μας αδειάζει τη γωνιά!» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα