Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 6ης αγωνιστικής

Η έκτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή ξεκίνησε το Σάββατο (30/9). Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, στα Περιβόλια, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά κι έφθασε στη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην αναμέτρηση που ακολούθησε, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ στην τελευταία χρονικά του Σαββάτου στη Λάρισα,

ΑΕΛ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Την Κυριακή (1/10) το πρόγραμμα ξεκίνησε με την αναμέτρηση του "Γ. Καραϊσκάκης", όπου ο Ολυμπιακός γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Ατρόμητο.

Η Ξάνθη πέρασε από την Κέρκυρα, καθώς νίκησε 2-0 εκτός έδρας την τοπική νησιωτική ομάδα. Στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη (2-1) με ανατροπή επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Σε εξέλιξη βρίσκεται η τελευταία χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής, στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης (live η εξέλιξη από το Sport24.gr και τον Sport24 Radio 103,3) ανάμεσα στον Αστέρα και την ΑΕΚ. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (2/10) με τη Λαμία να υποδέχεται τον Πανιώνιο στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-1

Ολυμπιακός – Ατρόμητος (highlights)

Κέρκυρα – Ξάνθη 0-2

ΚέρκυραΞάνθη 0-2 (highlights)

Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης 2-1

Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης 2-1 (highlights)

Πλατανιάς – Παναιτωλικός 0-3

Πλατανιάς – Παναιτωλικός 0-3 (highlights)

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (highlights)

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-1 (highlights)

Photo credits: Eurokinissi

The post Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 6ης αγωνιστικής appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα