«Πνίγηκε» στους Ζωσιμάδες ο Ολυμπιακός, ήττα με 3-0 από τον φοβερό ΠΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στους Ζωσιμάδες για την τελευταία αγωνιστική της Super League Σουρωτή, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το εμφατικό 3-0 των Πειραιωτών, που είχαν πολύ κακή απόδοση μετά την πρώτη μισή ώρα του αγώνα.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορούσε να υπολογίζει στους τραυματίες Γιάκο και Σολτάνι, ούτε και στον τιμωρημένο Λίλα. Βελλίδης, Περιστερίδης,

Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Τσικάρσκι, Βιντάλ, Καρανίκας, Χαλκιαδάκης, Μπουκουβάλας, Χέλκβιστ, Ντόλοβατς, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Μπέριος, Νικολιάς και Κόντε ήταν οι παίκτες που συμπεριέλαβε ο έμπειρος τεχνικός στην αποστολή του ΠΑΣ.

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις που επιφύλαξε ο Χρήστος Κόντης, στην ανακοίνωση της αποστολής για το ματς στους "Ζωσιμάδες". Προτό, Μάριν, Ρομαό, Ελαμπντελαουί, Οτζίτζα, Σεμπά, Ζιλέ, Πάρντο, Ίβουσιτς και Μποτία ήταν έμειναν εκτός πλάνων.

Το ίδιο και ο Κούτρης που αναρρώνει από την επέμβαση στον ώμο, όπως και ο Μιραλάς που δύο μέρες (4/5) πριν το ματς με τον ΠΑΣ υπέγραψε την ολοκλήρωση του δανεισμού από την Έβερτον.

Στα πλάνα του Χρήστου Κόντη συμπεριλήφθηκαν οι Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Ξενιτίδης, Βάρκας και Κωστανάσιος από την Κ-20. Ανεβάζοντας σε δέκα των αριθμό των παικτών (Χουτεσιώτης, Νικολάου, Ανδρούτσος, Βρουσάι και Βέργος οι άλλοι πέντε) που μετείχαν στην αποστολή προερχόμενοι απευθείας από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΣ έστειλε τα τελευταία μηνύματα

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης)

Βοηθοί: Βασίλειος Καραβασίλης (ΕΠΣ Καβάλας), Αϊκάν Χουσκόγλου (ΕΠΣ Θράκης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (83′ Μπέριος), Τσικάρσκι, Γαρουφαλιάς, Ντόλοβατς, Νικολιάς (89′ Μπουκουβάλας), Χαλκιαδάκης (83′ Βιντάλ), Κόντε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Ίγκορ, Ένχελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι (88′ Κωστανάσιος), Τζούρτζεβιτς (67′ Βέργος), Ανσαριφάρντ.

Γκολ: 54′ Τζημόπουλος, 61′ Κόντε, 90+2′ Βιντάλ /

Κάρτες: 30′ Αποστολόπουλος, 80′ Τζημόπουλος / 54′ Ταχτσίδης, 79′ Ίγκορ

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Η πολύ δυνατή βροχόπτωση που προηγήθηκε και συντρόφευσε ένα μέρος του αγώνα δυσκόλευε πολύ τις προσπάθειες των παικτών, στο πρώτο 45λεπτο.

Ο αγωνιστικός χώρος αν και σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είχε κρατήσει νερό και σε πολλά σημεία η μπάλα κυλούσε μετά βίας, γεγονός που δεν επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές να υπολογίσουν κοντρόλ και πάσες.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα στο ματς, αλλά στο πρώτο πεντάλεπτο ο Ανσαριφάρντ πρόλαβε να ξοδέψει δύο ευκαιρίες για γκολ, αποτυγχάνοντας να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Ειδικά στο 5′, όταν από σέντρα του Ίγκορ βρέθηκε με τη μπάλα στρωμένη στο δεξί όμως από τη μικρή περιοχή σημάδεψε τον… Βελλίδη.

Ο Αποστολόπουλος στο 11′ πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Σισέ, σε ένα διάστημα του αγώνα που το γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου για τους Πειραιώτες. Ο Φορτούνης στο 32′ είδε ξανά τον Βελλίδη να του λέει "όχι" και ο ΠΑΣ άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ναοίξει το σκορ στο 39′.

Από δεξιά και πολλά μέτρα εκτός περιοχής, ο Νικολιάς επιχείρησε μια σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Χουτεσιώτη, o Kόντε στην επαναφορά προσπάθησε να σκοράρει με το κεφάλι αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ! Με το 0-0 πήγαν στα αποδυτήρια οι ομάδες μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Photo Credits: Eurokinissi

The post «Πνίγηκε» στους Ζωσιμάδες ο Ολυμπιακός, ήττα με 3-0 από τον φοβερό ΠΑΣ appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα