«Με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

Mία εβδομάδα μετά την ήττα στο Σφάντου Γκεόργκε, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Σέπσι (21/12, 18:00) στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας για το δεύτερο αγώνα μπαράζ του Eurocupκαι την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Η Αγγελική Νικολοπούλου μίλησε στο osfp.gr και ανέλυσε το πλάνο της ομάδας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκες» θέλουν στο πλευρό τους τον κόσμο του Θρύλου για να τους δώσει την ώθηση για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Αρχικά για το παιχνίδι με τη Σέπσι, η γκαρντ των αήττητων

νταμπλούχων Ελλάδος σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, υποστήριξε: «Όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι για εμάς, καθώς κρίνεται η πρόκριση στους «16». Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας και να αξιοποιήσουμε όλα τα επιθετικά μας ατού και να επικεντρωθούμε στην άμυνα, ώστε να κερδίσουμε με παραπάνω από τέσσερις πόντους και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Αναφορικά τώρα με το τι δεν πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, σε σχέση με όσα έπραξε στο παιχνίδι της Ρουμανίας, η Αγγελική Νικολοπούλου πρόσθεσε στο osfp.gr πως «το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ δυνατή άμυνα. Δεν πρέπει με τίποτα να μπούμε στον ρυθμό τους και να τρέξουμε το παιχνίδι. Πρέπει να δράσουμε σίγουρα σύμφωνα με τις οδηγίες του κόουτς και να φύγουμε από το Δ.Α.Κ. με το αποτέλεσμα».

Σίγουρα έχει πεισμώσει και την ομάδα η ήττα στη Ρουμανία, με την παίκτρια του Θρύλου να δηλώνει πως «βεβαίως και μας ενόχλησε. Τώρα κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση και είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε όσο τίποτε άλλο. Από εκεί και πέρα δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη. Θα εμφανιστούμε ψυχωμένες και ακόμα πιο δυνατές στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος η Αγγελική Νικολοπούλου έκανε κάλεσμα προς τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» υποστηρίζοντας ότι «τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Να μας στηρίξουν και με ένα γεμάτο Δ.Α.Κ. να μας δοθεί η παραπάνω ενθάρρυνση που χρειαζόμαστε για να κάνουμε αυτό που πρέπει στο παρκέ».

The post «Με τον κόσμο μας για την πρόκριση» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα