Οι σκέψεις για Τρίκαλα

Η 19μελής αποστολή του ΠΑΟΚ κατέλυσε από χτες στην Καλαμπάκα εν όψει της αποψινής αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδας στα Τρίκαλα, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα για τον πρώτο – εκ των δυο – αγώνων ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και ο «Δικέφαλος» αναμένεται να έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του.

Οι απουσίες παραμένουν αρκετές αν κι επιστρέφει
ο Πρίγιοβιτς, έχοντας εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, εν αντιθέσει με τον Μακ που μετά τον Πλατανιά και τον αποψινό αγώνα θα έχει μια ακόμη αγωνιστική. Επίσης, στο ιατρικό δελτίο παραμένουν τα ονόματα των Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Γλύκος, Λεβέκ, Κάτσε. Απόντες είναι για διαφορετικούς λόγους οι Μπρκιτς, Ζαμπράνο, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Πασχαλάκης.

Σ’ ότι αφορά τις σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας για το αρχικό σχήμα, το 4-2-3-1 δεν αλλάζει, με τον Ρέι να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά έπειτα από το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, έχοντας μπροστά του από δεξιά προς τ’ αριστερά τους Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζά, Δεληγιαννίδη, με δίδυμο στα αμυντικά χαφ τους Τσίμιροτ – Σάκχοφ, μεσοεπιθετικά με την ίδια φορά τους Λημνιό, Πέλκα, Μπίσεσβαρ και στην κορυφή τον Πρίγιοβιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα