Επέστρεψε στις ΗΠΑ και περιμένει ενημέρωση από τον Ολυμπιακό ο Λοτζέσκι

Ύστερα από το γεύμα που ετοίμασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στους παίκτες του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να λένε «αντίο» στην φετινή σεζόν, τα μέλη της ομάδας είναι ελεύθερα για τις διακοπές τους.

Ο Ματ Λοτζέσκι ετοίμασε τα πράγματα του και μαζί με την γυναίκα του και τους τρεις γιους του, πήγαν στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" και ταξίδεψαν για τις ΗΠΑ,

επιστρέφοντας στην πατρίδα τους, στο Ουισκόνσιν. Ο Αμερικανός σουτέρ δεν έχει ακόμη ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για το μέλλον του. Επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά και θα αναμένει ενημέρωση από τους "ερυθρόλευκους" για τις διαθέσεις τους.

Ο Ματ Λοτζέσκι, ο μακροβιότερος Αμερικανός μπασκετμπολίστας στην ιστορία της ομάδας, έχοντας βιώσει ήδη τέσσερις σεζόν στο μεγάλο λιμάνι, για την σεζόν που ολοκληρώθηκε αμείφθηκε με περίπου 700.000 δολάρια. Υπάρχουν ομάδες επιπέδου EuroLeague που έχουν προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη, όπως η Μπαρτσελόνα και η Αναντολού Εφές (η οποία είναι πρόθυμη να του δώσει αρκετά χρήματα0, αλλά ο 32χρονος σουτέρ, τουλάχιστον για τις επόμενες μέρες, θα έχει ως προτεραιότητα του τον Ολυμπιακό.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως ο Ματ Λοτζέσκι ψάχνει ένα καλό συμβόλαιο από οικονομικής πλευράς. Ήρθε στον Ολυμπιακό στα 28 του και δεν ανήκει στην κατηγορία των παικτών που έχει βγάλει πολλά χρήματα στην καριέρα του και οι προσφορές που θα έχει στα χέρια του θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην απόφαση του.

Πάντως, δεν είναι σίγουρο πως ο Ολυμπιακός θα του καταθέσει πρόταση ανανέωσης. Και αυτό επειδή στο ρόστερ υπάρχουν ήδη δύο "3άρια". Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ιωάννης Παπαπάτρου και υπάρχει η άποψη πως θα ήταν καλό η ομάδα να προχωρήσει με αυτούς τους δύο στην συγκεκριμένη θέση, με τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν από τον Ματ Λοτζέσκι, να δοθούν σε ξένο παίκτη που θα αγωνιστεί σε άλλη θέση. Περισσότερα θα φανούν στην πράξη.

The post Επέστρεψε στις ΗΠΑ και περιμένει ενημέρωση από τον Ολυμπιακό ο Λοτζέσκι appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα