«Δείξαμε την ποιότητα της ομάδας»

Σπουδαία εντός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό με το εμφατικό 16-6 επί της Βουλιαγμένης, με τις Ελευθερία Πλευρίτου και Ιωάννα Σταματοπούλου να σχολιάζουν στο osfp.gr το ματς στο Παπαστράτειο και την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας.

Ελευθερία Πλευρίτου: «Σήμερα είχαμε την καλύτερη απόδοση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη πάντα θα είναι δυνατά. Η διαφορά στο σημερινό ματς ήταν ότι μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα

από την αρχή και το πρώτο δευτερόλεπτο ξέραμε τι θα κάνουμε και πού θα το κάνουμε. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στην αρχή. Σήμερα είμαστε πολύ ευχαριστημένες από την απόδοσή μας».

Ιωάννα Σταματοπούλου: «Δείξαμε την ποιότητα της ομάδας και την ποιότητα των παικτριών που έχουμε. Προσωπικά προσπάθησα πολύ για να μου έχουν και εμπιστοσύνη οι συμπαίκτριες μου αφού αν δεν έχεις καλή άμυνα δεν μπορείς να έχεις καλή επίθεση. Πιστεύω ότι βοήθησα και εγώ από την πλευρά αλλά και όλο το σύνολο της προσπάθειας ήταν εξαιρετικό σήμερα».

The post «Δείξαμε την ποιότητα της ομάδας» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα