Μπέζος: «Τα γήπεδά μας είναι οι καλύτερες… ψησταριές»

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πεζοί στον αέρα» με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη στο ραδιόφωνο 24/7. Αφού μίλησε για τα επαγγελματικά του και την εν γένει πολιτική/κοινωνική κατάσταση στη χώρα, είπε άφοβα τη γνώμη του για τον τελικό του Champions League και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ανέφερε: "Είμαι πάντα με το καλό ποδόσφαιρο, αυτοί έξω παίζουν ποδόσφαιρο. Εδώ, στην Ελλάδα,

κάνουν ότι παίζουν ποδόσφαιρο. Η Ρεάλ είναι η αγαπημένη μου ομάδα, αλλά ήθελα να το πάρει η Λίβερπουλ. Είχε όμως την ατυχία με τον τραυματισμό του σπουδαίου Σαλάχ".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είπε: "Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα, βλέπω ότι τα γήπεδά μας στα ματς είναι οι καλύτερες … ψησταριές. Πήγαινα κάποτε στο γήπεδο, στα ευρωπαϊκά ματς. Τώρα πλέον όχι. Παραμένω Ολυμπιακός, αλλά όχι φανατικός.

Προέκυψε από το σπίτι αυτή η προτίμηση, από ένα θείο, γιατί ο πατέρας μου ήταν Παναθηναϊκός. Λίγο και οι παρέες στη γειτονιά, ξέρεις πως είναι αυτά. Αυτό δεν αλλάζει βέβαια μετά".

Photo Credits: Eurokinissi

The post Μπέζος: «Τα γήπεδά μας είναι οι καλύτερες… ψησταριές» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα