Ασπίδα προστασίας των Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό

Η κίνηση του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου να βάλουν στο παιχνίδι και την κυβέρνηση λίγο πριν από τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League δείχνει ότι οι διοικούντες τον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν με κάθε τρόπο την ομάδα τους εν όψει των αναμετρήσεων με

τον Παναθηναϊκό. Γι αυτό και έστειλαν επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα, γι αυτό και ζήτησαν ακόμα και να διακοπεί το πρωτάθλημα ή να γίνουν τα ματς με τους πράσινους με ξένους διαιτητές.

Οι δύο πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν παρακολουθούν άπραγοι τις εξελίξεις – όπως κατηγορούνται ακόμα και από οπαδούς της ομάδας τους – και θα φτάσουν μέχρι εκεί που μπορούν, προκειμένου να έχει σωστή αντιμετώπιση η ομάδα τους στους τελικούς.

Οι Αγγελόπουλοι θεωρούν πως δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσαν να κάνουν προς αυτή την κατεύθυνση, με δεδομένο ότι είχαν ζητήσει τον Φεβρουάριο την παρέμβαση του Γιώργου Βασιλειάδη για τους διαιτητές της EuroLeague και ουδέποτε πήραν απάντηση. Στην πορεία δε, είδαν τους τέσσερις διαιτητές (Κορομηλά, Γκόντα, Φούφη και Παπαπέτρου) να μπαίνουν σταδιακά στα ματς της Stoiximan.gr Basket League, αλλά να μην συμπεριλαμβάνονται στην κλήρωση των ημιτελικών και των τελικών, τουλάχιστον στους δύο πρώτους αγώνες.

Στην επιστολή τους οι Αγγελόπουλοι δεν ζητούν την παραίτηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου, αλλά την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ υπέρ των διαιτητών της EuroLeague. Συν τοις άλλοις, θεωρούν ότι η Πολιτεία πρέπει παρέμβει και στο μπάσκετ, όπως έκανε και στο ποδόσφαιρο. Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός τα βάζει και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, που είχε λάβει την επιστολή τον Φεβρουάριο και δεν έπραξε κάτι, ενώ σε θέματα ποδοσφαίρου, πάντα παίρνει θέση και κάνει παρεμβάσεις.

Θέτουν με άλλα λόγια την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα προ των ευθυνών τους και βάζουν τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League στο κάδρο. Δηλαδή μπαίνουν μπρoστά για να προστατεύσουν την ομάδα τους και βάζουν συνυπεύθυνη και την κυβέρνηση, μπροστά στο ενδεχόμενο να γίνει κάτι άσχημο στους τελικούς. Γι’ αυτό ζήτησαν την διακοπή το πρωταθλήματος ή να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές. Πιθανοτάτα τίποτα από τα δύο δεν θα συμβεί, από την άλλη όμως έδειξαν στους φίλους του Ολυμπιακού ότι δεν παραμένουν απαθείς και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, βάζοντας και τον Αλέξη Τσίπρα στο παιχνίδι.

Photo credits: Eurokinissi

The post Ασπίδα προστασίας των Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα