Το τετραήμερο του Ζιοβάνι στην Ελλάδα

Από το 1999 ως το 2005 έπαιξε μπάλα στη χώρα μας με την ερυθρόλευκη φανέλα και αγαπήθηκε όσο λίγοι ξένοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα σε έξι χρόνια και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από την Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι δέθηκε με τον σύλλογο και αισθάνθηκε τον Πειραιά δεύτερο σπίτι του.

Ο Ζιοβάνι

θα επιστρέψει για λίγο στην Ελλάδα και αναμφίβολα ξυπνούν μνήμες. Έχει έρθει και στο παρελθόν στη χώρα μας, δεν θα είναι η πρώτη του φορά και μάλιστα έχει βρεθεί και στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος σε σχετικό του ποστάρισμα στο Instagram, συμπεριέλαβε την Ελλάδα στο επικείμενο ταξίδι του, έρχεται στην Αθήνα στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής περιοδείας του ιδρύματος της Μπαρτσελόνα, για να δώσει το παρών την Κυριακή, 3 Ιουνίου, σε εκδήλωση στο "Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" για δράση κατά του ρατσισμού και υπέρ της στήριξη των προσφύγων.

Μέχρι τις 6 Ιουνίου θα είναι στην Ελλάδα, θα παίξει ποδοβόλεϊ, στα Βοτσαλάκια στην Καστέλα, μαζί με άλλους συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές, αλλά και τον ηθοποιό, Στέλιο Κρητικό, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο Survivor 2.

Ιδού η φωτογραφία του στο Instagram:

The post Το τετραήμερο του Ζιοβάνι στην Ελλάδα appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα