To τελευταίο «αντίο» στον Σάββα Σφαιρόπουλο

Ο Σάββας Σφαιρόπουλος, ο οποίος ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (13/3) και την Παρασκευή (16/3) έγινε η νεκρώσιμος ακολουθία στην Μητρόπολη Καλαμαριάς και ακολούθησε η ταφή του στο χωριό Πέντε Βρύσες στον Λαγκαδά.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο team

manager και υπεύθυνος επικοινωνίας, Χρήστος Μπαφές, ο γιατρός Θεοφάνης Τσαβίσης και ο Κώστας Παπανικολάου εκπροσώπησαν τους "ερυθρολεύκους", ενώ στεφάνι έστειλαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι παίκτες της ομάδας, η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το ίδιο έπραξαν η ΕΟΚ και πολλές ακόμη ακόμη ομάδες του αθλητισμού και άνθρωποι του αθλητισμού, ενώ το "παρών" μεταξύ άλλων έδωσαν ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Μπάμπης Μαρκάκης.

Επίσης, στο πλευρό της οικογένειας Σφαιρόπουλου ήταν οι προπονητές Κώστας Μέξας και Αστέριος Καλύβας και ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ και επί χρόνια έφορος και μάνατζερ του "Δικεφάλου", Άγγελος Μιχόπουλος.

The post To τελευταίο «αντίο» στον Σάββα Σφαιρόπουλο appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα