«Δεν προσέγγισε τον διαιτητή ο Σαββίδης»

Μετά τον Βασίλη Δημητριάδη, στην έδρα κλήθηκε ο δεύτερος μάρτυρας, από πλευράς ΠΑΟΚ, που είναι και υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ. Εκεί, ο Ηλίας Γεροντίδης ξεκίνησε λέγοντας πως η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη ήταν καθαρά λόγω αγανάκτησης, ενώ συνοδευόταν από 2-3 άτομα.

Στόχος του ήταν να φύγει η ομάδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Μάλιστα επέμεινε παρά τις παρακλήσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια για το αντίθετο. Όσον αφορά τον διαιτητή; Ο κ. Γεροντίδης απάντησε:

"Ο κ. Σαββίδης μπήκε με διάθεση να διαμαρτυρηθεί.

Πήγε να απομακρύνει τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Δεν προσέγγισε τον διαιτητή. Η απόστασή τους ήταν 15 με 20 μέτρα".

Για το όπλο και γιατί το έφερε ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε: "Προφανώς ούτε εκείνος το κατάλαβε ότι το είχε πάνω του. Εκ παραδρομής το ξέχασε. Το ότι έβγαλε το σακάκι του φανερώνει ότι δεν το είχε πάνω του επίτηδες".

Ο δικαστής Καποδίστριας ρώτησε γιατί το είχε μαζί του ενώ είναι παράνομο στο γήπεδο, ακούγοντας πως: "Έχει απειληθεί ο κ. Σαββίδης. Δεν γνωρίζω από ποιον. Το γνωρίζω από το περιβάλλον του".

Εκείνο που έκανε ξεκάθαρο ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΟΚ, είναι πως στα αποδυτήρια δεν υπήρξε το παραμικρό και δεν διαπίστωσε καμία ανησυχία.

"Στα αποδυτήρια η κατάσταση ήταν ήρεμη. Οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν σε φυσιολογική κατάσταση. Ο κόσμος στο γήπεδο ήταν υποδειγματικός και μετά απ όλα όσα έγιναν. Όταν βγήκε ο Στυλιαράς δεν υπήρχε κίνδυνος για τη διεξαγωγή του αγώνα. Είχαν αποχωρήσει όλοι, είχαν μείνει μόνο 200 άτομα".

Τώρα για τις κατηγορίες της ΑΕΚ πως προσέγγισε τον πάγκο απειλητικά, απάντησε: "Ο κ. Σαββίδης πρέπει να προκλήθηκε από τον πάγκο της ΑΕΚ. Άκουσα κάποιες φωνές από τον πάγκο της ΑΕΚ. Απ’ όσο ξέρω, δεν τους είπε κάτι. Κάποια στιγμή, έφυγε μόνος του χωρίς να τον αποτρέψει κανένας. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έφυγε".

The post «Δεν προσέγγισε τον διαιτητή ο Σαββίδης» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα