Βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη λίγο πριν την εξαφάνισή του σε κρητικό γλέντι

Βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη λίγο πριν την εξαφάνισή του ήρθε στη δημοσιότητα.

Το βίντεο ανέβασε στο ΥouΤube ο Ματθαίος Ματθαιουδάκης, με τίτλο «Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης παρέα στο Βρύσινα» και δείχνει στον Βαγγέλη να παρευρίσκεται σε ένα κρητικό γλέντι. Ο Βαγγέλης διακρίνεται στο βάθος ενώ στο 9.50 λεπτό του βίντεο σε κοντινό πλάνο φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του.

Ο Ματθαίος Ματθαιουδάκης σημειώνει στο βίντεο που ανάρτησε:

Βαγγέλης Γιακουμάκης παρέα στο Βρύσινα Δεν έχει τέλος
η αγωνία για την τύχη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη που φοιτούσε στη Γαλακτοκομική Σχολή Βαγγέλης Γιακουμάκης, από τους Αρμένους που αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής 6/2/15. Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μία μπλούζα φούτερ με μία μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Έχει ανάστημα 1,75 και είναι ελαφρώς αξύριστος» αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ ακολουθούν μηνύματα και σχόλια από άλλους χρήστες του youtube, που παρακαλούν να γίνει ένα θαύμα και να βρεθεί ο Βαγγέλης ζωντανός.

Άγριο bullying με γροθιές και ύβρεις

Στο μεταξύ, βαριές είναι οι ευθύνες της διεύθυνσης της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που προκύπτουν από τα στοιχεία του πορίσματος των ελεγκτών του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα» που ανέλαβαν την Διοικητική Εξέταση εκ μέρους του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τα σημεία που σοκάρουν είναι αυτά που αφορούν στις μαρτυρίες συμφοιτητών του Βαγγέλη Γιακουμάκη που κάνουν λόγο για άγριο bullying και βασανιστήρια. Τον Μάρτιο του 2014 υπήρχε μία κλιμάκωση των επεισοδίων με αποκορύφωμα περιστατικό κατά το οποίο ο Βαγγέλης φέρεται να δέθηκε σε καρέκλα και να κλειδώθηκε σε ντουλάπα δωματίου. Σε μία άλλη περίπτωση, σύμφωνα με κατάθεση που έχει στη διάθεσή της η Ασφάλεια Ιωαννίνων, τα καψόνια σε βάρος του περιλάμβαναν όχι μόνο να κλειδωθεί σε ντουλάπα αλλά να κάνει και το «τζουκ μποξ».

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ.
Keywords
Τυχαία Θέματα