Βαρβιτσιώτης: «Δεν είμαι αρνητικός στην ιδέα της βίας για να αδειάσει η Ειδομένη»

Υπέρ ακόμα και της χρήσης βίας προκειμένου να αδειάσει η Ειδομένη, τάχθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τονίζοντας, ωστόσο ότι υπάρχουν πολλά μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν.

"Δεν είμαι αρνητικός στην ιδέα της βίας για να αδειάσει η Ειδομένη. Τίθενται θέματα υγείας και ασφάλειας με την παραμονή τους εκεί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Είπε,
μεταξύ άλλων, ότι η συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία είναι δύσκολο να εφαρμοστεί, σημειώνοντας ότι υπάρχει "μεγάλος κίνδυνος να αυξηθούν δραματικά όσοι ζητούν άσυλο στην Ελλάδα" και υπογράμμισε την ανάγκη να ακολουθηθεί μια πολιτική "αποτροπής εισόδου".

ΣΥΡΙΖΑ: Να πει η ΝΔ αν συμφωνεί ή να καταδικάσειι

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις Βαρβιτσιώτη εξέδωσε, λίγες ώρες, αργότερα ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας τα εξής:

"Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Βαρβιτσιώτης τάσσεται με δηλώσεις του υπέρ της βίαιης εκκένωσης της Ειδομένης.

Η ΝΔ πρέπει επίσημα να τοποθετηθεί για το αν συμφωνεί με την αντιμετώπιση του δράματος χιλιάδων προσφύγων με μέσα βίας και καταστολής, αλλιώς οφείλει να καταδικάσει ανεύθυνες προτάσεις στελεχών της που διατυπώνονται για εσωτερική, ακροδεξιά κατανάλωση".

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα