Τραγωδία στα Τέμπη: Συλλυπητήρια από Ερντογάν σε Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην Πρόεδρο της Ελλάδος, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για το θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που σκότωσε τουλάχιστον 36 ανθρώπους την Τετάρτη.

Cumhurbaşkanı @RTErdogan, Yunanistan’da meydana gelen tren kazası nedeniyle Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropoulou

ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’e geçmiş olsun mesajı gönderdi.

— T.C. Cumhurbaşkanlığı (@tcbestepe) March 1, 2023

Η τουρκική προεδρία ανέφερε στο twitter: «Ο Πρόεδρος @RTErdogan έστειλε μήνυμα στην Πρόεδρο της Ελλάδας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα».

«Στο μήνυμά του, ο Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι είναι βαθιά λυπημένος για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα, μετέφερε τα συλλυπητήριά του για όσους έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, Yunanistan’da yaşanan tren kazasından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, kazada hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti, yaralananlara şifa temennisinde bulundu.

— T.C. Cumhurbaşkanlığı (@tcbestepe) March 1, 2023

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε νωρίτερα και και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια, το πρωί της Τετάρτης.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΤουρκία: Ο κύβος ερρίφθη για κάλπες στις 14 Μαϊου - Αύριο ανακοινώνει υποψήφιο η αντιπολίτευσηΤουρκία: Πληθαίνουν οι εκκλησείς για την παραίτηση ΕρντογάνΤουρκία-Συρία: Ανησυχία για τις γυναίκες και τα κορίτσια στις σεισμόπληκτες περιοχές
Keywords
Τυχαία Θέματα