Τον ενημέρωσαν πως η πτήση του καθυστερεί κατά...47 χρόνια. Ο διάλογος που ακολούθησε έγινε (φυσικά) viral

H αναμονή στα αεροδρόμια δεν είναι ποτέ ιδιαίτερα ευχάριστη. Ειδικά όταν η πτήση μας καθυστερεί περισσότερες από πχ δύο-τρεις ώρες όλοι αρχίζουμε να κουραζόμαστε, να γκρινιάζουμε και φυσικά ακόμη και εάν βρισκόμαστε στο καλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου σίγουρα δεν έχουμε να κάνουμε και τόσα πολλά πράγματα ώστε να μην βαρεθούμε.

Τι γίνεται όμως εάν η καθυστέρηση της πτήσης μας δεν είναι θέμα ωρών αλλά...ετών;

Μια τέτοια, πρωτοφανής ομολογουμένως περίπτωση, είναι αυτή της πτήσης που περίμενε ο James Lloyd
από το Lincolnshire της Αγγλίας που ήθελε να ταξιδέψει από τη Νέα Ζηλανδία στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο 47χρονος, όπως και πολλοί πλέον ταξιδιώτες χρησιμοποίησε την ιστοσελίδα Skyscanner που ενημερώνει διαρκώς on line του πελάτες αεροπορικών εταιρειών για να ενημερωθεί για τις πτήσεις.

Το μόνο πρόβλημα στην περίπτωση αυτή ήταν πως βάσει της διαθέσιμης επιλογής πτήσης ο Lloyd θα έπρεπε να περιμένει 413.786 ώρες, δηλαδή 47 χρόνια στην Μπανγκόκ και από – σχεδόν 5 δεκαετίες μετά- να συνεχίσει το ταξίδι του για τη Βρετανία.

Σκέφθηκε λοιπόν να έρθει σε επαφή με το Skyscanner μέσω Facebook και να επισημάνει το...ζήτημα με μια δόση βρετανικού χιούμορ. «Γεια σου Skyscanner. Απλά αναρωτιέμαι τι θα μου προτείνατε να κάνω κατά τη διάρκεια της (ενδιάμεσης) στάσης των 47 ετών που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα σας;».

Ακόμη πιο αξιομνημόνευτη ίσως είναι όμως η απάντηση που έλαβε: «Εάν δεν είστε φανατικός θαυμαστής των τερματικών σταθμών θα σας πρότεινα να περάσετε αυτά τα χρόνια εκτός (του χώρου) του αεροδρομίου. Εδώ έχω μερικές προτάσεις για εσάς...».

Κάποιοι, όπως θα δείτε στα σχόλια που ακολούθησαν εκτίμησαν την απάντηση του Skyscanner...

Και τέλος James Lloyd πήρε ένα δώρο από την Skyscanner

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα