Το ΝΒΑ τίμησε τον Sager

To hashtag #SagerStrong ποτέ ξανά δεν είχε περισσότερο δύναμη. Όλο το ΝΒΑ θρηνεί τον χαμό του ίσως πιο χαρούμενου, ιδιαίτερου και μοναδικού δημοσιογράφου αγωνιστικού χώρου που έχει δει ποτέ το άθλημα.

Τα περίφημα κουστούμια και οι καταπληκτικές του ατάκες έμειναν στην ιστορία. Ο Sager ήταν ένας διαφορετικός τύπος. Και για αυτό τον λόγο όλο το ΝΒΑ πενθεί και πονά που έφυγε από την ζωή, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Παρακάτω
μπορείτε να παρακολουθήσετε το καταπληκτικό αφιέρωμα του TNT στον σπουδαίο δημοσιογράφο, τις ιστορίες των Shaquille O'Neal, Chris Webber και Kenny Smith, για αυτόν, το ένα λεπτό χαράς - αντί ενός λεπτού σιγής - που ζήτησε ο τεχνικός των Warriors, Steve Kerr, από τους φίλους των Warriors πριν από τον αγώνα με τους Knicks, την τρομερή ατάκα του Klay Thompson ότι "θα λείψει σε όλο τον κόσμο", αλλά και τα συλλυπητήρια μηνύματα των Carmelo Anthony και Stephen Curry.

The NBA family will forever be #SagerStrong https://t.co/xyzyOm6REn

NBA on TNT (@NBAonTNT) December 16, 2016

Steve Kerr and Oracle Arena honor Craig Sager before the game #SagerStrong https://t.co/UmQqEtAaHH

NBA on TNT (@NBAonTNT) December 16, 2016

Klay Thompson: "He'll be missed across the league, across the world." #SagerStrong https://t.co/EphxyqksKi

NBA on TNT (@NBAonTNT) December 16, 2016

.@TheJetonTNT shares another memorable story about Craig Sager #SagerStrong https://t.co/OHHtPSG2gF

NBA on TNT (@NBAonTNT) December 16, 2016
\

#SagerStrong pic.twitter.com/nXF6NN5zjm

— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 16, 2016

Πηγή: Sport 24

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα